Playmobil Spirit speelsets

🤭 We hebben momenteel geen artikelen meer van playmobil, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Playmobil Spirit speelsets voor paardenfans

Is jouw zoon of dochter een echte paardenliefhebber? Ontdek dan samen de betoverende paardenwereld van Spirit. Speelgoedfiguurtje Lucky en haar paard Spirit zijn onafscheidelijk. Samen met hun beste maatjes gaan ze op paardenkamp en bezoeken ze een festival in de stad Miradero. De diverse paardensets hebben toepasselijke accessoires. Vink de juiste leeftijdscategorie aan, check ons veelzijdige assortiment en maak je kind blij met Playmobil.

Playmobil draagt bij aan ontwikkeling van je kind

Het befaamde speelgoedfiguurtje van Playmobil is slechts 7,5 centimeter groot. Het draaibare hoofdje met het lachende gezichtje en de bewegelijke ledematen nodigen uit tot spelen. Het poppetje heeft kleren aan, houdt voorwerpen vast en beleeft allerlei avonturen. Playmobil is systeemspeelgoed. De losse accessoires gaan eenvoudig van het ene naar het andere figuurtje. Alles is op elkaar afgestemd. Systeemspeelgoed daagt kinderen uit om zelf verhaallijnen te bedenken. Wist je dat Playmobil bijdraagt aan de ontwikkeling van je kind? De creatieve sets verhogen niet alleen de oog-handcoördinatie, maar ook het ruimtelijk inzicht. Door samen te spelen met leeftijdsgenootjes worden eveneens de emotionele en sociale vaardigheden aangesproken.

Vergelijk de Spirit speelsets van Playmobil

Is Playmobil Spirit nieuw voor je? Playmobil heeft ruim twintig uiteenlopende speelthema's ontwikkeld. Verschillende onderwerpen komen aan bod: van stad tot platteland en van stuntshow tot family fun. De speelsets van Spirit richten zich op de paardenwereld. Zo beleven figuurtje Lucky en het Playmobil Spirit paard de wildste avonturen tijdens een sportief zomerkamp. Lucky woont in een indrukwekkend Playmobil Spirit huis in het Wilde Westen. De potten en pannen staan al klaar op het aanrecht. Nu alleen nog iets lekkers in elkaar draaien op het bijbehorende fornuis.

Maak gebruik van onze kortingen

Ga je voor een aanbieding van Playmobil Spirit? Gelijk heb je! We hebben geregeld prettige kortingen. Succes met je online aankoop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.