Playmobil Novelmore speelsets

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Playmobil speelsets van Novelmore stimuleren creativiteit

Playmobil bestaat sinds 1974 en verhoogt het speelplezier van elk kind. Wie kent die bewegelijke figuurtjes niet? Verras je kind met de heldhaftige ridders van Playmobil Novelmore. Stimuleer de opborrelende creativiteit en laat hem of haar spelen met kastelen, schepen en zeppelins. Vink de gewenste leeftijdscategorie aan. Zo weet je zeker dat het speelgoed is afgestemd op het juiste ontwikkelingsniveau. Bekijk ons fantasierijke aanbod en maak je keuze.

Op avontuur met Playmobil Novelmore ridders

De speelwerelden van Playmobil geven kinderen de kans om eigen personages en verhalen te verzinnen. In de meeslepende wereld van Novelmore strijden dappere ridders tegen het kwaad, maar komen ook mysterieuze tovenaars en fabeldieren voorbij. Playmobil is zoveel meer dan het vastklikken van losse stukjes: kinderen gaan op in hun fantasie en creëren eigen scenario's rondom kastelen, burchten en schepen. Met behulp van de poppetjes bedenken ze eigen avonturen of spelen ze situaties na uit het dagelijkse leven. De mogelijkheden van dit systeemspeelgoed zijn eindeloos. Zo heeft het Playmobil Novelmore kasteel een ophaalbrug en een geïntegreerde katapult om de vijand te verjagen.

Onverschrokken ridders tegen weerbarstige Burnham Raiders

In Novelmore staan heldhaftige ridders oog in oog met de rebelse Burnham Raiders. Wie gaat er winnen? Om het kasteel van Novelmore te veroveren, hebben de Burnham Raiders een speciaal wapen ontwikkeld: een brandram op smeulende vuurwielen. Op zee hebben ze draaibare kanonnen op lichtschepen. Met deze vuurschepen zijn de Burnham Raiders in staat om zich tot het uiterste te verdedigen. Ben je benieuwd naar de overige speelwerelden? Kijk dan eens bij Playmobil Princess speelsets en Playmobil Spirit speelsets.

Check onze gereduceerde prijzen

Prikkel de fantasie van je zoon of dochter en ga voor Playmobil. De Playmobil grote burcht van de Novelmore ridders houdt de rivaal op veilige afstand. Bekijk onze aantrekkelijke prijzen en geniet van veel speelplezier.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.