Playmobil Princess speelsets

🤭 We hebben momenteel geen artikelen meer van playmobil, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Uiteenlopende Playmobil Princess speelsets

De speelgoedprinsesjes van Playmobil trekken hun mooiste jurk aan en stappen met hun droomprins in een paardenkoets met koetsier. De volgende dag krijgen ze zelf paardrijles. Met een set Playmobil Prinses beleeft je kind het avontuurlijke leven van een echte prinses. Elke speelset is toegespitst op een bepaald thema en heeft bijpassende accessoires om zo een levensechte wereld te creëren. Bekijk alle mogelijkheden, check onze prijzen en verras je kind met Playmobil.

Onbeperkt spelen en variëren met systeemspeelgoed

Kinderen gaan vaak zo op in hun spel dat ze zelf nieuwe verhalen verzinnen. De fantasierijke speelwerelden van Playmobil verhogen zelfexpressie en creativiteit. Neem ook eens een kijkje bij Playmobil Novelmore speelsets en Playmobil Spirit speelsets. Met een klein speelgoedfiguurtje in de hand spelen kinderen bekende situaties na. Vaak ontstaan er originele scenario's die ze ter plekke bedenken. Playmobil wordt ook wel systeemspeelgoed genoemd. De losse onderdelen van de figuurtjes zijn immers uitwisselbaar. Systeemspeelgoed is ideaal om eindeloos te combineren. Kies je een Princess speelset? Een speelgoedprinsesje kan staan en zitten. Ze kan haar armen en benen bewegen, en voorwerpen vasthouden. Ze trekt schitterende baljurken aan en speelt viool. Wil de heldin uit Playmobil Princess paardrijlessen in haar nieuwste jurk? Met een zijzadel is dat geen probleem. Kijk, daar stuift ze al weg met haar rijhelm.

Roze Playmobil droomkasteel voor de prinses

Een echte prinses woont in een kasteel. Playmobil heeft een prinsessenkasteel met een romantisch uiterlijk. De lift brengt haar naar de bovenverdieping. Soms neemt ze de trap naar het hoge torenkamertje. In de banketzaal staat een eettafeltje met stoeltjes. Hier ontvangt de prinses haar belangrijke gasten. De troonzaal maakt haar prinsessenleven compleet.

Profiteer van de kortingen

Check onze gereduceerde prijzen en maak je kind gelukkig met een regelrecht prinsessencadeau. Een Playmobil Princess starter pack is prima te matchen met de overige sets.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.