Playmobil Family Fun speelsets

🤭 We hebben momenteel geen artikelen meer van playmobil, maar nog wel van andere merken...

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Prikkel de fantasie met Playmobil Family Fun speelsets

Het speelgoed van Playmobil is al jaren erg populair bij ouders en kinderen. Daarom vind je bij wehkamp een uitgebreid assortiment van speelsets van Playmobil. Met de gekleurde speelsets bedenken jouw kinderen de meest fantasierijke verhalen. Maak je een uitstapje naar de dierentuin of ga je heerlijk ontspannen op een onbewoond eiland?

Train jouw schietvaardigheid met de waterpistoolspuit

Met de Playmobil speelsets worden kinderdromen werkelijkheid. Ga lekker spetteren en ravotten in het Playmobil Family Fun zwembad. Vul het zwembad met water en train jouw schietvaardigheid met de waterpistoolspuit. Deze Playmobil speelset is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Door de juiste leeftijdscategorie aan de linkerkant te selecteren, vind je de speelsets die passen bij de leeftijd van jouw kind. De kleine sets zijn ook ideaal om als cadeau te geven. Niet goed? Je mag speelgoed altijd binnen dertig dagen ruilen.

Gezellig op vakantie met de camper

De speelsets zijn in heel veel herkenbare thema's te bestellen. Kies uit verschillende merklijnen zoals Playmobil City Action, Playmobil City Life, Playmobil Country, Playmobil Dinos, Playmobil Dollhouse en Playmobil duo pack. Welk thema je ook kiest; het speelgoed sluit perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Afhankelijk van de interesses van jouw kind kies je de juiste speelset. Is jouw kanjer gek op brandweer- en politieauto's? Kies dan voor een stoere speelset uit de merklijn Playmobil City Life. Zo vind je in deze lijn een grote brandweerkazerne met helikopter. En wat dacht je van een gezellige vakantie met de camper? Er is een speciale Playmobil Family Fun voor kampeerders. Er is zelfs een keuken, minibad en slaapplaats aanwezig. Bekijk ons uitgebreide assortiment en shop jouw favoriete Playmobil speelset bij wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.