Playmobil 1-2-3 speelsets

🤭 We hebben momenteel geen artikelen meer van playmobil, maar nog wel van andere merken...

Playmobil 1-2-3 is een speelgoedserie van het Duitse Playmobil. Dit unieke speelsysteem zet in op fantasierijk en creatief speelgoed voor de allerkleinsten. Daarmee biedt het de kleinste kinderen urenlang speelplezier, want de thema's sluiten perfect aan op de belevingswereld van kinderen. Bekijk daarom het aanbod Playmobil 1-2-3 op onze site.

misschien wil je zoeken naar

wat dacht je hiervan?

Playmobil 1-2-3

Wanneer je speelgoed koopt voor kinderen, dan is het prettig als het aansluit op hun levensfase. Met Playmobil 1-2-3 speelsets kies je voor educatief speelgoed waarmee je je kids de kans geeft hun wereld te vergroten én te verdiepen. Dit geliefde speelgoed voor peuters is ideaal als de weersomstandigheden het niet toelaten om naar buiten te gaan. Uiteraard ook altijd leuk om cadeau te geven.

Assortiment Playmobil 1-2-3 bij wehkamp

De Playmobil 1-2-3- serie is er al voor kinderen vanaf 1 jaar. Het speelgoed sluit niet alleen aan op hun belevingswereld, de poppetjes hebben ook afgeronde vormen en zijn dus niet scherp. Bovendien is het ontwerp que beweeglijkheid en vorm eenvoudiger dan de gewone Playmobil poppetjes. Dit helpt kids om veilig en ongecompliceerd te genieten van dit educatieve en kleurrijke speelgoed. Maak een keuze uit de diverse speelsets op onze site.

Nog meer Playmobil speelgoed

Playmobil is er in allerlei soorten en maten. Naast Playmobil 1-2-3 voor de allerkleinsten, geniet je bij wehkamp van nog veel meer speeldozen met inhoud. Met Playmobil City Life laat je kinderen vanaf 4 jaar kennismaken met allerlei winkeltjes die je ook in de stad tegenkomt.

Koop online Playmobil 1-2-3 speelsets voor de allerkleinsten dankzij onze handige zoekfilter. Bestel vóór 23:59 uur en ontvang Playmobil morgen thuis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.