Sexy slips

Of je nou op zoek bent naar een string of een brazilian in ons assortiment hebben wij verschillende soorten sexy slips opgenomen. Keuze genoeg aan sexy slips om je lingeriesetje mee af te stylen. Voor welke kies jij?

32 Resultaten
Aanbevolen

32 Resultaten

Sexy slips

Om je lingerie outfit helemaal compleet te maken is het uitdagend om een sexy slipje te dragen. Een sexy slip kun je ook goed dragen onder je dagelijkse kleding om ’s avonds wanneer je je kleding uitdoet je partner hiermee te verrassen. Ontdek onze sexy slips zodat je klaar bent om de verleiding aan te gaan!

Helemaal open of toch nog bedekt?

Er zijn verschillende soorten sexy slips. Zo zijn er slips met een gesloten kruis, maar ook slips met een open kruis. Daarnaast zijn de slips ook van verschillende materialen gemaakt. Zo verkopen wij slips in een leerlook, dames slips kant sexy, maar ook een doorzichtige damesslip. De extra details die op de sexy slips zijn bevestigd maken het extra spannend. Voor de vrouwen die het minder prettig vinden om slips laag te dragen is er ook de mogelijkheid om een hoge tailleslip te bestellen.

Eindeloze combinaties

Het is mogelijk om een sexy slip te combineren met een sexy bh, maar om het extra uitdagend te maken is het mogelijk om een jarretel te dragen boven het slipje. Dit maakt bijvoorbeeld de dames slips kant sexy extra elegant en vrouwelijk. Je kunt het dus helemaal zelf samenstellen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.