Sexy kimono's

Op zoek naar een sexy kimono? In ons ruime assortiment kom je verschillende soorten sexy kimono’s tegen. Ga voor een mooie satijnen kimono of een sexy kimono met wat meer kant. In een sexy kimono voel jij je onweerstaanbaar goed!

10 Resultaten
Nieuwste collectie

10 Resultaten

Sexy kimono's

Een sexy kimono is op meerdere momenten van de dag goed te dragen. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten kimono’s opgenomen. Zo verkopen wij kimono’s die wat meer stof bevatten waardoor je het kunt dragen wanneer je net wakker wordt als een soort ochtendjas. Maar zo verkopen wij ook sexy lingerie kimono's die niets verhullend zijn en bedoeld zijn voor spannende avonden in de slaapkamer. Een kimono lingerie laat jou zowel in de ochtend als laat op de avond sexy voelen.

Soorten kimono's

Alle kimono’s die verkocht worden zijn lace kimono lingerie. Een lace kimono lingerie is een kimono die in zijn geheel of gedeeltelijk is gemaakt van kant. Hierdoor wordt het extra spannend, omdat er hierdoor meer huid te zien is. Alle kimono’s kun je dichtknopen door middel van een touwtje. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je sexy kimono niet dicht te knopen, maar uitdagend los te dragen. Een kimono lingerie is ook goed te combineren met andere sexy lingerie die wij verkopen, zoals bijvoorbeeld sexy bh's of sexy slips. Zo zou je een kimono kunnen dragen over een sexy lingerie setje.

Veelzijdig om te combineren

Een sexy kimono is dus op veel manieren elegant en verleidelijk te combineren. Wehkamp verkoopt ook kimono’s waaraan een slipje is vastgemaakt. Hierdoor is je outfitje voor een spannende avond helemaal compleet. Voor welke kimono kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help