Sexy negliges

Een sexy neglige kun je op meerdere momenten van de dag dragen, maar is voornamelijk bedoeld voor een spannende avond. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten opgenomen. Kies jij voor een nietsverhullende of een wat meer bedekte neglige?

27 Resultaten
Aanbevolen

27 Resultaten

Sexy neglige

Een neglige wordt ook wel een slipdress of een babydoll genoemd. Het is een soort nachtjaponnetje. Na het douchen is het dan ook heerlijk om een neglige aan te trekken en daarmee te gaan slapen. Een neglige is gemaakt van hele fijne materialen waardoor het heel prettig is om tijdens het slapen te dragen. Naast dat een neglige heel prettig is om te dragen is een sexy neglige voornamelijk bedoeld om uitdagend te zijn…

Negliges om mee te verleiden

Door een sexy neglige te dragen ben je klaar om de verleiding aan te gaan. Zo verkopen wij verschillende soorten negliges om er op je mooist uit te zien en je sexy te voelen. In ons assortiment hebben wij satijnen neglige, neglige katoen, kanten neglige en fishnet neglige opgenomen. Een satijnen neglige of een zwarte kanten neglige zijn een van de meest elegante negliges om te dragen. Door de sierlijke stof komt jouw lichaam hier mooi in uit. Naast zwarte neglige verkopen wij ook nude neglige.

Ruim aanbod in negliges

Sexy negliges zijn er voor iedereen of je nou een kleine of een grote maat hebt. De negliges worden zowel met een cup als zonder cup aangeboden, waardoor ook de vrouwen die het niet prettig vinden om een beugel te dragen een geschikte neglige kunnen vinden. Daarnaast zijn er negliges met en zonder slipjes te verkrijgen. Voor welke kies jij?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help