Sexy jarretels

Ben je op zoek naar een sexy jarretel? In ons assortiment hebben wij uitdagende leer look jarretels opgenomen. Een mooie accessoire om je lingeriesetje een spannende boost te geven!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Sexy jarretels

Om je lingerie outfit extra spannend te maken is het een goed idee om sexy jarretels hieraan toe te voegen. Sexy jarretels zijn erg uitdagend en daarmee ook bedoeld om je partner te verleiden. Durf jij de spanning aan te gaan en sexy jarretels te kopen om er op en top verleidelijk uit te zien?

Functie van jarretels

Jarretels draag je rond je middel. Aan de jarretels zitten bandjes die naar beneden vallen op het bovenbeen waaraan clips zijn vastgemaakt. Deze clips kunnen bevestigd worden aan kousen om deze op hun plek te houden en daarmee niet afzakken. Maar uiteraard zijn jarretels ook te dragen zonder deze bandjes.

Verschillende soorten jarretels

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten lingerie jarretels opgenomen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld taillegordels, maar ook de traditionele lingerie jarretels. De meeste sexy jarretels hebben een leerlook. Daarnaast bestaat er ook een jarretelsetje, vaak een 3-delig jarretel set. Een jarretelsetje bevat een bh, jarretel en een jarretel string. Aan dit setje zou je nog jarretels kousen of een jarretelpanty kunnen toevoegen om het helemaal compleet te maken! Koop vandaag nog jouw jarretels om jouw lingerie outfitje een sexy boost te geven!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help