Reebok schoenen

211 resultaten
nieuwste collectie

211 resultaten

Reebok schoenen

Het Engelse merk Reebok werd opgericht in 1895 door John William Foster. Dit is een merk waarbij innovaties nooit stilstaan. Al in 1900 bedacht Reebok de Spikes, die in de Olympische Zomerspelen van 1924 werden gedragen. Pas in 1958 kwam dit merk, dankzij de kleinkinderen van Foster, bekend te staan onder zijn huidige naam. Reebok werd zo bekend dat adidas er wel geld in zag. In 2006 werd de koop gesloten, waarmee Reebok nu onder leiding staat van een van onze andere favoriete schoenenmerken, adidas. Je hoeft slechts één blik op de geschiedenis van Reebok te werpen om te begrijpen dat dit een krachtig, innovatief en uniek merk is dat producten aan de man brengt met dezelfde kwaliteiten. Wil jij krachtige, innovatieve en unieke Reebok schoenen kopen? Dan zit je goed bij onze collectie van Reebok!

Reebok casual en Reebok sport

Waar ben je naar op zoek? Reebok biedt een ruim assortiment aan, van streetwear tot sportwear. Wil je schoenen waar je heerlijk in kunt trainen? Stem dan het type sportwear af op jouw work-out. Zo zijn er Reebok crossfit schoenen, Reebok trail schoenen en de geweldige Reebok dance schoenen (die je ook best mag dragen wanneer je niet aan het dansen bent.) Qua casual shoes hebben wij een zwak voor de Reebok schoenen classic. Ze zijn tijdloos en voelen zich thuis onder iedere outfit. Sommige hebben een vintage touch wat de schoenen helemaal fantastisch maken! Ook de Reebok training veroverde al vele harten. Deze zijn te gebruiken als hardloopschoenen en casual wear.

Welke smaak kies jij?

Reebok is in vrijwel iedere kleur beschikbaar. Ga voor de Reebok dance sneakers in neonkleuren of kies voor Reebok schoenen in zwart met kleurrijke accenten. Natuurlijk zijn er ook wat mildere smaken, zoals donkerblauwe, bruine en geheel zwarte Reebok schoenen. Daarnaast mag wit en ecru niet aan het assortiment ontbreken. Geen enkele schoenenkast is immers compleet zonder een prachtig paar witte Reebok sneakers.

Iedereen houdt van Reebok

Iedereen houdt van sport- en streetwear. Daarom beperkt Reebok zich niet enkel tot een assortiment voor mannen, vrouwen of kinderen. Reebok wil dat iedereen van zijn veelzijdige sneakers kan genieten. Dus of je nu 's morgens opstaat voor je crossfit-, hardloop-, of zumbawork-out; Reebok heeft de schoen voor jou! Kies de stoerste sneakers voor heren, de krachtigste schoenen van Reebok voor dames, de coolste gympen voor kids en de schattigste sneakers voor baby's. Met Reebok loopt het hele gezin op de beste schoenen.

Reebok forever

Reebok heeft een hele geschiedenis achter zich en was vooral in de jaren 80 helemaal in. Toch lijkt er geen eind te komen aan de charme en populariteit van Reebok. Zowel de street- als sportwear zijn bij jong en oud in trek en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De kwaliteit, stijl en diversiteit van dit merk is onmiskenbaar. Mis jij nog die tijdloze Reebok schoen in jouw kast? Bij ons kun je nu de mooiste Reebok schoenen kopen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.