POP top teaser image

Crocs schoenen

8 resultaten
nieuwste collectie

8 resultaten

Crocs nodig? Bekijk hier het aanbod voor zowel dames als heren

Crocs is een Amerikaans bedrijf dat bestaat sinds 2002. Crocs is opgericht met als doel om lichtgewicht schoenen van kunststof te fabriceren en de schoenen werden eigenlijk gemaakt om te gebruiken als schoenen voor buiten. Vanwege deze laatste reden werd de zool van de Crocs schoenen zo ontworpen dat je er niet mee wegglijdt op een gladde ondergrond. Veel mensen die Crocs kopen, willen nooit meer zonder. Gelukkig zijn er voor deze mensen inmiddels heel veel verschillende uitvoeringen van deze geweldige schoenen verkrijgbaar.

Crocs voor heren

Crocs zijn zowel voor dames als voor heren te koop. De Crocs slippers voor heren zijn ideaal om te dragen in de zomer. Draag de Crocs badslippers voor heren of de Crocs teenslippers bijvoorbeeld in het zwembad, op de camping of gewoon in je eigen achtertuin. Omdat deze slippers zo comfortabel lopen, draag je ze bijvoorbeeld ook als je langs de boulevard slentert of leuke winkeltjes bezoekt tijdens je vakantie. Heb je trouwens niet ook een nieuwe zwembroek of shirt nodig voor bij je slippers?

Crocs schoenen voor dames

Als we het hebben over Crocs, wordt er veelal gedacht aan de kunststof versie van de klassieke klomp, mét gaatjes en in allerlei verschillende kleuren. Toch zijn er inmiddels al heel veel andere soorten Crocs verkrijgbaar. Zo is de Crocs teenslipper bijvoorbeeld een prachtige, elegante slipper die heel mooi staat onder een jurkje, maar de Crocs teenslipper staat ook leuk onder een rok of een witte broek. Daarnaast zijn er ook instappers van Crocs met een bovenwerk van textiel. Deze instappers staan goed onder een mooie jeans of een capri broek.

Voordelen van Crocs

We zijn druk en willen daarom graag schoenen dragen die aan bepaalde eisen voldoen. Op deze manier maken we het onszelf zo comfortabel en makkelijk mogelijk. Zo moeten de schoenen bijvoorbeeld eenvoudig aan en uit te trekken zijn, moeten ze comfortabel lopen én de ondersteuning bieden die onze voeten zo hard nodig hebben. Crocs voldoen aan al deze eisen, waardoor deze schoenen bij veel mensen de voorkeur hebben. Een ander voordeel is dat Crocs gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor je elke dag weer met schone schoenen op stap gaat.

Crocs schoenen in de zorg

De Crocs instapper is een schoen die veel gedragen wordt door mannen en vrouwen met een beroep in de zorg. De keuze voor het dragen van Crocs op het werk heeft vooral te maken met de zachte binnenzool en het comfort dat daarmee gepaard gaat. De schoen sluit goed aan om de voeten en zeker bij werk in de zorg is het belangrijk dat de schoenen die je draagt goed schoon te maken zijn. Hygiëne boven alles!

Crocs kopen

Wil je deze zomer een schoen dragen die licht van gewicht is, comfortabel loopt en ook nog eens leuk is om te zien? Koop dan vandaag nog je nieuwe Crocs! Het voordeel van shoppen bij wehkamp is dat je je nieuwe schoenen morgen al in huis hebt!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.