Samsung QE65Q80T (2020) 4K Ultra HD QLED tv, 65 inch (165 cm)
 • tot 600.- terug

  SamsungQE65Q80T (2020) 4K Ultra HD QLED tv

  1979.-
  65 inch (165 cm)
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  tot 600.- cashback

  tot 600.- cashback

  bij aankoop van een Samsung Qled TV en deelnemende soundbar. Geldig t/m 15-11-2020. Hoe werkt de actie? Ga na aankoop van een deelnemend artikel naar - https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=WTXFW4WYYBDJ3 - en claim je cashback. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  10 jaar garantie

  10 jaar garantie

  tegen inbranden op geselecteerde Samsung tv's. Geldig t/m 31 december 2020. Bij aankoop van een promotiemodel QLED TV, The Serif, The Sero of The Frame ontvang je een garantiebewijs tegen inbranden gedurende 10 jaar. Aanvullend op de standaardgarantie. Zie voorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung QE65Q80T (2020) 4K Ultra HD QLED tv

  Deze Samsung QLED tv van 65 inch brengt jou een ongekende kijk ervaring. Ondersteund door Direct Full Array en Quantum Dot-technologie worden kleuren levensecht weergegeven en krijg je alle details haarscherp binnen. Verder is de TV voorzien van Object Tracking Sound technologie, dit zorgt ervoor dat het geluid aangepast wordt aan wat er op de tv gebeurd; een echte bioscoopervaring!

  Ongekende beeldkwaliteit
  QLED staat bekend om zijn fantastische weergave. Ook bij de 65Q80T is dit niet anders. Direct Full Array deelt het beeld op in kleine vlakken waarin het achtergrondlicht kan worden geregeld. Door de vlakken kleiner te maken dan bij de meeste gewone LED-televisies kan het contrast tussen licht en donker nog beter worden geregeld. Combineer dit met de Quantum Dot-technologie voor een 100% kleurweergave en de krachtige Quantum Processor 4K voor beeldverbetering, en jij geniet van haarscherpe details en geweldige contrasten. Donkere steegjes in een film zijn dan ook echt donker, zonder dat je niet meer ziet wat er gebeurt.

  Bioscoop geluid.
  Bij een geweldige kijkervaring hoort ook goed geluid. Zet tijdens een spannende film bijvoorbeeld maar eens het geluid uit. Om het geluid nog meer onderdeel te maken van jouw kijkervaring maakt de 65Q80T gebruik van Object Tracking Sound. De tv volgt het geluid en past door middel van de opwaartste en beneden gerichte speakers de weergave van het geluid aan, voor een meeslepende kijk en luisterervaring. Daarnaast zorgt Active Voice Amplifier (AVA) ervoor dat stemmen worden versterkt zodat omgevingsgeluid niet meer de dialoog overstemd.

  Ambient Mode+
  We kijken graag TV en het liefst op een groot scherm... maar we zien liever niet dat zwarte vlak als de TV uitstaat. Dankzij Ambient Mode+ gaat je QLED TV op in je interieur. Kies voor een decor dat kleurmatcht met je woonkamer of kies je favoriete foto's. Je TV heeft bovendien niet alleen een decoratieve functie, want zelfs in Ambient Mode+ biedt hij praktische informatie en entertainment wanneer je die nodig hebt. Vanaf 2020 gebruik je Ambient Vibe om automatisch muziek en video te kiezen die passen bij je stemming of het weer.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingWifiEnergieklasse