Ring Alarm beveiligingsset 5-delige Starter Kit (wit)

  RingAlarm beveiligingsset 5-delige Starter Kit (wit)

  229.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ring Alarm beveiligingsset 5-delige Starter Kit (wit)

  Met het Ring Alarm systeem beveilig je je hele huis. De makkelijk uit te breiden set zorgt ervoor dat je je beveiliging helemaal naar eigen inzicht kunt instellen. Met gebruik van de Ring-app beheer je je beveiligingssysteem tot in de details. Je weet altijd precies wat er aan de hand is in en rondom je huis.

  De slimme beheerder.
  Houd je Ring Alarm online en verbonden met je apparaten. Sluit het basisstation aan via Ethernet of wifi. Als de stroom uitvalt, heb je dankzij de noodaccu nog tot 24 uur stroom. Met een abonnement op Ring Protect Plus, profiteer je bovendien van mobiele back-up voor het geval je internet uitvalt.

  Beveilig elke entree.
  Veilig en stijlvol. Bevestig contactsensoren bij je deurposten of raamkozijnen zodat je altijd weet wanneer ramen of deuren opengaan.
  Bevestig bewegingsdetectoren1 in de hoeken van kamers of tegen een vlakke muur om zo een audiomelding of een melding op je mobiel te krijgen als er beweging wordt gedetecteerd in huis. Door huisdiervriendelijke instellingen worden dieren tot 22 kilo niet meegenomen in de meldingen.  Instellen en gaan.
  Beheer je systeem van binnenuit met een krachtig bedieningspaneel op batterijen. Bevestig het paneel aan de muur of leg hem op een vlakke ondergrond waar je hem makkelijk kunt pakken. Kies voor meerdere bedieningspanelen in het huis zodat je er overal eentje bij de hand hebt.

  Voor je hele huis.
  Plaats signaalversterkers1 door je hele huis om zo het signaal vanuit je basisstation naar alle gekoppelde apparaten van Ring Alarm te versterken. Zo blijft je thuisbeveiligingsapparatuur altijd goed verbonden.

  Alles bij de hand in de Ring-app.
  Krijg direct een melding op je smartphone of tablet als er iemand een kamer binnenkomt, een raam opent of het alarm af laat gaan. Wissel eenvoudig tussen de verschillende standen op Ring Alarm, synchroniseer al je apparaten in de app, en beheer ze vanuit één eenvoudig dashboard. Ben je al van huis zonder je alarmsysteem in te schakelen? Geen nood. Met Ring kun je vanaf elke locatie je Ring Alarm in- of uitschakelen vanuit de gratis Ring-app.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie