Plants vs Zombies: Battle for Neighborville (code in a box) (PC), -

  Electronic ArtsPlants vs Zombies: Battle for Neighborville (code in a box) (PC)

  30.37
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Plants vs Zombies: Battle for Neighborville (code in a box) (PC)

  Welkom in Neighborville, waar alles goed is. Behalve dat er een waanzinnig nieuw conflict tussen hersenloze en botanische geneesmiddelen op komst is! Bereid je voor om wat stennis te schoppen in een plant vs. zombie-conflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville brengt en weer terug.

  Pas elk personage aan voor de strijd
  Doe mee met de nieuwste bloei in de eeuwenoude strijd tussen planten en zombies met 20 volledig aanpasbare klassen bij de lancering, inclusief een Team Play-klasse voor elke factie. Breng de unieke vaardigheden van elke personageklasse naar zes PvP-modi, inclusief de nieuwe Battle Arena, en ervaar de ongelooflijke spanning van gevechten.

  Ga naar de buitenranden van Neighborville
  De spanning op het terrein is uitgebreid met drie vrijzwervende regio's en een PvE-modus die verder reiken dan de stad Neighborville. Werk samen met maximaal 3 vrienden in de sociale regio Giddy Park en neem Weirding Woods, Mount Steep en Neighborville Town Center terug. Het is groeitijd!

  Speel met je favoriete mensen, in elke modus
  Bundel je krachten met andere spelers om co-op op een gedeelde bank in elke modus te ervaren. Maak contact met maximaal 3 spelers en vecht door bloeiende vrij rondlopende regio's of spring in de strijd met maximaal 24 spelers in online multiplayer over een gigantische schermutsel in de voorsteden

  Minimale systeemvereisten

  Besturingssysteem: Windows 10 - 64-Bit
  CPU: AMD FX-4350, Intel i3-3220 of soortgelijk
  RAM: 4 GB
  Grafische kaart: AMD Radeon HD 7730, NVIDIA GeForce GT 640 of soortgelijk
  Harde schijf:15 GB
  DIRECTX: 11
  Online verbindingsvereisten: Minimaal 512 kbps internetsnelheid. Internetverbinding vereist voor installatie en om te spelen.

  Aanbevolen systeemvereisten

  Besturingssysteem: Windows 10 - 64-Bit
  CPU: AMD FX-6100, Intel i5-3570 of soortgelijk
  RAM: 8 GB
  Grafische kaart: AMD Radeon R9 285, NVIDIA GeForce GTX 970 of soortgelijk
  Harde schijf: 15 GB
  DIRECTX: 11
  Online verbindingsvereisten: Breedbandverbinding aanbevolen. Internetverbinding vereist voor installatie en om te spelen.
  lees meer

  Specificaties