Netgear NIGHTHAWK® MESH WIFI 6-SYSTEEM MK63 router systeem, Zwart

  NetgearNIGHTHAWK® MESH WIFI 6-SYSTEEM MK63 router systeem

  299.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Netgear NIGHTHAWK® MESH WIFI 6-SYSTEEM MK63 router systeem

  Nighthawk® Mesh WiFi 6-systeem MK63
  Deze set bestaat uit één Nighthawk Mesh WiFi 6-router (MR60) en twee Nighthawk Mesh WiFi 6-satellieten (MS60).

  GEAVANCEERDE WIFI VOOR HET HELE HUIS
  Ontdek hoe het nieuwe Nighthawk Mesh WiFi 6-systeem afrekent met zones zonder WiFi en buffering. Profiteer van een snellere, betrouwbaardere WiFi-dekking met eenvoudig te plaatsen satellieten en ervaar de toekomst van WiFi.

  NIEUWE WIFI 6-TECHNOLOGIE

  De nieuwste WiFi 6-technologie levert de hoogste snelheden voor al uw verbonden apparaten van vandaag en morgen, met 4x meer capaciteit en is 100% achterwaarts compatibel.

  WIFI WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG
  Elimineer ruimtes zonder WiFi door eenvoudig satellieten door uw hele huis te plaatsen en zo een slim, betrouwbaar WiFi-netwerk en dekking voor elke kamer te creëren.

  SUPERSNELLE WIFI
  Gecombineerde WiFi snelheden van meer dan 1,8 Gbps voor alle behoeften van uw gezin op het gebied van streamen, gamen en smart home.

  GEAVANCEERDE WIFI VOOR HET HELE HUIS

  Met het Nighthawk Mesh WiFi 6-systeem geniet u van geavanceerde WiFi door het hele huis, ontworpen voor vloeiende videostreaming en snel online gamen op meer apparaten tegelijk. Ervaar de volgende generatie WiFi 6, ideaal voor middelgrote tot grote woningen tot 300 m2 en internetsnelheden van meer dan 100 Mbps.

  NIGHTHAWK-APP
  Uw WiFi-thuisnetwerk in een handomdraai instellen en bedienen.
  - EXTERN BEHEER — Houd uw thuisnetwerk eenvoudig overal en altijd in de gaten.
  - SNELHEIDSTEST — Controleer de breedbandsnelheid van uw serviceprovider.
  - GASTNETWERK — Stel een apart WiFi-netwerk in voor gasten.
  - SNELLE INSTALLATIE — Maak binnen enkele minuten verbinding.
  - Download de Nighthawk-app in de Apple App Store of de Google Play Store.

  UITBREIDBAAR
  Het slanke en compacte ontwerp past in elk interieur en kan overal in huis worden geplaatst. Integreer eenvoudig meer satellieten in uw systemen om uw bereik nog verder uit te breiden.

  VERBINDING IN UW GEHELE WONING
  Plaats satellieten in uw hele huis zodat u in de kelder kunt gamen of video's kunt streamen in de achtertuin zonder buffering. Maak een betrouwbaar WiFi-netwerk met dekking.

  GAMES EN STREAMING
  Beleef de ultieme ervaring met 4 streams WiFi 6 en snelheden tot 1,8 Gbps. † Geniet in elke kamer van vloeiende 4K UHD-streaming en games zonder vertraging.

  EEN GROEIEND SMART HOME
  Als u meer slimme apparaten aan uw huis toevoegt, zoals thermostaten, lampen en beveiligingscamera's, hebt u WiFi nodig die alles aankan. Met WiFi 6 beschikt u over 4x meer capaciteit, zodat alles in uw slimme huis soepel blijft draaien.

  Garantie
  Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie