POP top teaser image

Witte bureaus

30 resultaten
aanbevolen

30 resultaten

Bureau in wit: een echte klassieker

Een bureau in wit is een klassieker voor in de studeerkamer, werkkamer of kinderkamer. Aan een wit modern bureau kun je namelijk comfy studeren, werken, huiswerk maken, computeren of tekenen. Zeker als je direct een bureaustoel in onze webshop koopt, zal je merken dat dit bureau een echte must-have is. Uiteraard is een bureau van wit hout, MDF of grenen lekker makkelijk te matchen met je interieur. Houd je werkomgeving strak en steriel of zoek juist meteen wat woonaccessoires uit om de boel op te leuken. Wist je bijvoorbeeld dat planten een goede invloed hebben op je productiviteit en creativiteit?

Wit bureau met lades, uitschuifbaar blad of andere specificaties

In onze webshop vind je een bureau in wit van hout, MDF, grenen, metaal of melamine. Ben je op zoek naar een specifiek model of merk? Maak dan gebruik van het zoekfilter. Zo vind je direct een klein bureau in wit dat past in jouw thuiskantoortje of een computer bureau in wit. Een computer bureau in wit biedt vaak extra ruimte voor je bedrading en is soms voorzien van een uitschuifbaar blad speciaal voor je toetsenbord. Tot slot is een wit bureau met lades natuurlijk hartstikke handig als jij al je boeken, papierwerk en andere rommeltjes netjes kwijt wilt in je bureau. Zo houd je de boel geordend en kun jij fijn aan de slag.

Design bureau in wit of bureau speciaal voor de kleintjes

Een design bureau in wit is ideaal voor in je thuiskantoortje of een coole tienerkamer. Wil jij ook de kleintjes verblijden met een bureautje waar hij of zij fijn zijn huiswerk kan maken of kan spelen? Ontdek dan de speelse bureaus van Vi Pack of W meubels. Deze bureaus zijn voorzien van een vrolijk design dat perfect past bij de kinderkamer. Ook een wit bureau met houten poten dat verrijdbaar is, is wel zo praktisch als je kleintje graag de boel verbouwt in huis. Zo zetten jullie het bureau gewoon ergens anders neer als je kind even alle ruimte nodig heeft om een hut te bouwen of te dansen.

Bestel je bureau direct

Of je nu een wit bureau met houten poten of een bureau met hoogglans in wit zoekt: wij hebben jouw favo bureau op voorraad. Wij bezorgen bovendien super snel zodat je nooit lang op je pakket hoeft te wachten. Plaats je bestelling dus direct zodat jij binnen no time kunt beginnen met werken aan je mooie bureau!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.