Koperen bijzettafels

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Fleur je interieur op met koper

In welke kleuren je jouw woning ook hebt ingericht, een bijzettafel in koper kleur past bijna altijd. Met goud tinten of accessoires in koper voeg je een vleugje luxe uitstraling toe aan je huis. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan leuke accessoires, zoals een bijzettafel met een koperen blad of een koperen tafeltje met accenten in een andere kleur.

Altijd plek voor een bijzettafel in koperkleur

Met een bijzettafel in rond koper design heb je altijd een mooi plekje bij de hand voor jouw favoriete lamp, een mooie bos bloemen of een stapeltje van jouw favoriete boeken. Leuk een donker hoekje op met een tafeltje en licht de plek mooi uit met een spotje of een kaars. Een koperen tafeltje vangt het licht mooi en geeft een saai hoekje een boost. Kies voor een bijzettafel in koper materiaal en ijzer als set van twee en je kunt beide tafels verdelen over jouw woonruimte. Of gebruik de set tafeltjes als koffietafel waar je flexibel mee heen en weer kunt schuiven. Zo is jouw kop koffie altijd binnen handbereik!

Een bijzettafel in koperkleur in elk materiaal

Breng je in de warmere maanden veel tijd buitenshuis door in jouw tuin? Dan kun je met een bijzettafel met een koperen blad een mooi zithoekje neerzetten. Ook wanneer je slechts ruimte tot je beschikking hebt voor een klein bankje of een stoel, dan biedt een bijzettafel in een rond koper model uitkomst. In onze webshop kun je kiezen uit een veelvoud aan leuke tafeltjes in een klein formaat of in een inklapbaar model. Een dergelijke bijzettafel van bijvoorbeeld aluminium vouw je makkelijk plat weg en berg je snel weer op. Ontdek ons ruime assortiment koperen bijzettafels en laat jouw favoriete tafeltje snel door ons bezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.