Witte barkrukken

2 resultaten
nieuwste collectie

2 resultaten

Een barkruk van wit hout in huis

Met een witte barkruk kun je in huis een leuke bar of een mooie ontbijtruimte inrichten. Zo kun je bijvoorbeeld een diepe houten plank aan de muur bevestigen op dragers, waar je jouw favoriete espressomachine op plaatst. Natuurlijk zijn witte krukken en andere witte meubels niet alleen handig voor binnen; je kunt bepaalde krukken uit onze webshop ook prima buiten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een barkruk in wit kunststof, waarmee je tijdens een gezellig avondje in de tuin een leuke bar creëert. Extra stoelen nodig voor tijdens een barbecue? Dan pak je de witte barkruk erbij. De meeste krukken verkopen wij in onze webshop in een set van twee. Wil je jouw nieuwe krukken vaak in de tuin gebruiken? Kies dan voor een model in roestvrij staal of kunststof.

Design in huis met een barstoel in wit

Een barkruk in wit met houten poten kan veel meer functies hebben dan die van een stoel alleen. Denk bijvoorbeeld aan een set van twee witte krukken die je in huis als plantentafeltje gebruikt. Op de overloop of in een entree neemt een barkruk in wit weinig ruimte in. Zo heb je een mooie standaard voor jouw geliefde planten. Tip: plaats een grote monstera op een barkruk in wit design en geef de plant een prachtig plekje in huis!

Creatief kleine kamers inrichten

Beschik je over een kleinere woning of een kleiner appartement? Dan is slim inrichten en ruimte besparen een goede optie. Kies bijvoorbeeld voor een uitklaptafel, die je met scharnieren aan de wand vastmaakt. Heb je de tafel niet nodig? Dan klap je hem plat weg tegen de muur. Zo kun je natuurlijk ook een leuke bar maken voor het avondeten of een ontbijtje. Jouw barstoel in wit zet je makkelijk weg in een hoekje of je kiest voor een inklapbare barkruk in wit design materiaal, die je plat wegbergt in een kast of onder een bed.

Jouw favoriete barkruk in wit

Of je nou gaat voor een barkruk in wit kunststof of voor een klassieke of landelijke barkruk in wit met houten poten; wij zorgen voor een snelle bezorging van jouw aankoop. Bekijk ook vooral ons assortiment tafels en poefjes, waarmee je snel een mooi verzorgd interieur creëert. Jij kiest voor de gewenste methode van betalen voor je aankoop bij wehkamp. Betaal je het liefst vooraf, achteraf of in termijnen? De keuze is aan jou!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.