Groene barkrukken

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Een gezellig huis met een bar en groene barkrukken

Een barretje in huis geeft je interieur extra gezelligheid. Het is een plek om 's ochtends te ontbijten, maar ook om aan te schuiven tot in de late uurtjes. Met een bar in huis heb je natuurlijk ook mooie barstoelen nodig. De barkrukken op deze pagina hebben allemaal een groene kleur, maar zien er toch allemaal nét even anders uit.

Verschillende poten en diverse groentinten

De barkrukken op deze pagina zien er anders uit vanwege de verschillen van de poten. Zo heb je een industriële barkruk in groen met zwarte, metalen poten, terwijl andere barkrukken juist weer poten hebben van licht hout. Behalve het verschil in de poten heeft elke barkruk in groen een andere groentint. Zo heb je onder andere een barkruk in olijfgroen of een barkruk in mintgroen.

Het materiaal van de barkruk

Een barkruk van groen leer, een barkruk van fluweel in groen, een barkruk van velours in groen of een barkruk van velvet in groen: er zijn veel verschillende materialen om uit te kiezen. Het voordeel van een barkruk van groen leer is dat leer gemakkelijk te onderhouden is en een lange levensduur heeft. Een barkruk van fluweel in groen heeft een prachtige glans en voelt erg zacht aan. Een barkruk in velours groen lijkt erg op fluweel, maar is toch nét even anders. Het materiaal is iets ruwer dan fluweel, maar heeft nog steeds een prachtige glans en is erg zacht.

Match je barkrukken met andere groene items

Maak van je interieur een geheel door je barstoel in groen te combineren met andere meubelstukken in de kleur groen. Bijvoorbeeld een groene eetkamerstoel of een fauteuil.

Bestel je barkruk bij wehkamp

Heb je er al over nagedacht of je een barkruk in groen met een rugleuning wilt of juist liever een barstoel in groen zonder rugleuning? Een industriële barkruk in groen is zowel met als zonder rugleuning verkrijgbaar en is onder andere te koop als een barkruk van velvet in groen. De barkruk met een massief essenhouten onderstel is een barkruk in olijfgroen: een kleur die mooi te combineren is met grijs en zwart. Weet je al welke barkruk het gaat worden? Als je een keuze hebt gemaakt en je bestelling hebt geplaatst, heb je de barkruk(ken) morgen al bij je thuis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.