Grijze barkrukken

21 resultaten
aanbevolen

21 resultaten

Barkruk in het grijs kopen bij wehkamp

Wij hebben de mooiste barkrukken van verschillende merken in ons assortiment en bieden je daarmee een ruime keuze. Ben je op zoek naar een barkruk in het grijs van leer, een barkruk in het grijs van stof of een barkruk van grijs velvet? Wij hebben het allemaal!

Waarom voor grijze barkrukken kiezen?

Een grijze barkruk is niet zo besmettelijk als een witte barkruk of zo contrasterend als een zwarte barkruk. Tegelijkertijd is het wel een neutrale kleur die overal past en met iedere kleur te combineren valt. Of je nu een moderne, retro of Scandinavische interieurstijl hanteert, of op zoek bent naar een barkruk industrieel in het grijs, een grijze barkruk integreer je moeiteloos.

Wel of niet voor een draaibare barkruk kiezen?

Een barkruk met draai in het grijs is in de regel duurder dan een barkruk die niet draait, maar is toch populair vanwege zijn voordelen. Een draaibare barkruk die verstelbaar is in het grijs sluit altijd perfect aan op de hoogte van je bar. Ook neemt iedereen comfortabel plaats op een barkruk die verstelbaar is in het grijs. Daarnaast is het een stuk gemakkelijker om plaats te nemen op een barkruk met draai in het grijs dan een barkruk die niet draait. Het voordeel van een barkruk die niet draait is dat je hem makkelijker verplaatst.

Welke grijze barkruk kies jij?

Kies voor een moderne barkruk in het grijs of een barkruk industrieel in het grijs. Bij welke stijl de barkruk goed matcht, is voornamelijk afhankelijk van het materiaal. Je hebt de keuze uit onder mer een barkruk van grijs leer, een barkruk in het grijs van stof, en een barkruk van grijs velvet. Op welke barkruk geniet jij binnenkort van een drankje?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.