Merken

Alessandro

Het Duitse Alessandro International staat bekend om zijn baanbrekende technologie in de wereld van manicure. Met Alessandro nagellak hoef je de nagelstudio niet meer in, want je kan heerlijk thuis aan ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Alessandro nagellak

Je vindt het belangrijk om er netjes en verzorgd uit te zien. Maar elke twee weken naar een nagelstudio gaan om je nagels te laten lakken en verzorgen doet pijn in je portemonnee. Zelf je nagels lakken geeft bij lange na niet het hetzelfde professionele en houdbare resultaat. Dan heb je Alessandro nagellak nog niet geprobeerd!

Striplac en starterskit

Alessandro staat bekend om zijn revolutionaire Striplac nagellak. Deze lak is verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren. Je lakt je nagels volgens de procedure en laat ze drogen onder een kleine ledlamp die deel uitmaakt van de starterskit. Alessandro nagellak garandeert tien dagen lang een prachtig resultaat, zonder chippen of bladderen. Daarna kan je de lak van je nagels strippen.

Andere artikelen

In onze collectie Alessandro nagellak vind je naast de Striplac ook verschillende reinigingsartikelen, polijstmiddelen en versiersels voor je nagels. Zo kan je thuis in het klein je eigen nagelstudio inrichten. Geef jezelf of vraag de starterskit cadeau, zodat je direct aan de slag kan. Je vindt deze in onze collectie Alessandro cadeaus voor haar.

Alessandro nagellak bestellen bij wehkamp

De Alessandro nagellak verzenden we vanaf 20.- gratis. Onze snelle en adequate bezorgservice levert aan de deur. Laat je verrassen! Heb je per ongeluk het verkeerde besteld, dan kan je zonder gedoe en gratis terugsturen.