Nagellakremover

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Nagellak remover pads voor eenvoudig en veilig verwijderen van nagellak

Mooi verzorgde nagels staan altijd prachtig. Een mooie kleur nagellak, of juist een transparante lak, laat je nagels stralen. Zeker wanneer je veel met je handen werkt, is een beschadiging snel gebeurd. Dan wil je zo snel mogelijk je nagellak verwijderen en opnieuw aanbrengen. Ook wanneer je nagellak er al een tijdje opzit en je nagels vrolijk verder groeien, kan het tijd zijn een nieuwe kleur aan te brengen. Wellicht verander je gewoon graag vaak van kleur. Herken je je in deze situaties, dan moet je zeker nagellak remover kopen om op verantwoorde wijze de nagellak te verwijderen. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod van verschillende soorten en merken van de nagellak remover.

Eindeloos veel keuze

De meest bekende vorm is nagellak remover met aceton. Deze soort verwijdert een stuk makkelijker je nagellak, maar is minder goed voor nagels en nagelriemen. Zeker wanneer je kwetsbare nagels en nagelriemen hebt, is nagellak remover zonder aceton aan te bevelen. Met dit soort nagellak remover pads moet je wel wat langer poetsen, maar het is wel veel beter voor je nagels. Een goede keuze is natuurlijke nagellak remover. Deze vorm bevat sowieso al geen aceton. Daarnaast is de natuurlijke nagellak remover doorgaans samengesteld uit verschillende natuurlijke toevoegingen, bijvoorbeeld op basis van aloë vera. Voor gellak en acryl nagels heb je speciale nagellak remover nodig. Nagellak remover voor acryl nagels zorgt er bijvoorbeeld voor dat de nagellak wordt verwijderd, zonder dat het acryl van de nagels wordt aangetast. Nagellak remover voor acryl nagels bevat bijvoorbeeld geen aceton. Gelnagellak is lastiger te verwijderen dan standaard nagellak. Gebruik hier dan ook een speciale gel nagellak remover voor. Een gel nagellak remover is ook als speciale soak off wrap verkrijgbaar. Hiermee omwikkel je je nagels en laat je ze even in de nagellak remover weken. Zo verwijder je de nagellak nog makkelijker.

Nagellak remover kopen bij wehkamp

Nagellak remover of nagellak remover pads kopen doe je zonder twijfel bij wehkamp. Bekijk het ruime aanbod of gebruik de handige zoekfilters om snel een keuze te kunnen maken. Je selecteert eenvoudig de kenmerken waar de nagellak remover aan moet voldoen, zoals merk en prijs, en je krijgt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je vandaag je bestelling, dan heb je deze de volgende dag al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help