Dior mascara

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Geef jouw wimpers een boost met Dior designer mascara

De Dior designer mascara, verkrijgbaar in een aantal verschillende versies met elk eigen bijzondere eigenschappen, geven jouw wimpers de boost die ze verdienen. Met mooi opgemaakte wimpers voorzien van een uitstekende Dior Pump n Volume mascara of een andere top mascara van dit beroemde merk krijgen jouw ogen een open blik.

Ben je vermoeid en wil je met een minimum aan make-up zorgen voor een frisse look? Dan volstaat een fijne crème, een dun laagje getinte foundation en een likje Dior Black Out mascara. Hiermee geef je jouw wimpers een diepe tint die jouw ogen meer doet spreken. Ben jij een van die personen die liever geen mascara draagt omdat jouw mooi opgemaakte wimpers aan het eind van de dag resulteren in een donkere vlek uitgelopen mascara onder je ogen? Kies dan voor de Dior waterproof mascara in onze webshop. Deze mascara blijft de gehele dag mooi op zijn plaats. Tip: gebruik vooral voor het verwijderen van de Dior waterproof mascara een zachte make-upverwijderaar speciaal voor de tere huid rond de ogen.

Verschillende soorten mascara van Dior

In onze webshop vind je een enorm aanbod aan perfecte make-upproducten voor het opmaken van je ogen, zoals de beste eyeliners, oogschaduw en mascara. De producten van Dior worden door veel professionele visagisten gebruikt vanwege de uitstekende eigenschappen van de producten.

Met de Dior mascara Overcurl creëer je een dramatische look met gekrulde wimpers, perfect voor in de avond! Ook de Dior Diorshow mascara en de Dior Pump n Volume mascara zijn bij uitstek geschikt voor een mooie look met opvallende wimpers. De mascara's van Dior klonteren niet en de speciaal ontworpen flesjes voorkomen dat jouw nieuwe Dior mascara Long Lashes (of een andere Dior mascara) niet uitdroogt.

Koop jouw Dior Black Out mascara extra voordelig

Shoppen in onze uitgebreide webshop betekent profiteren van de meest actuele aanbiedingen. Bekijk dus onze Dior mascara aanbieding en koop jouw favoriete make-up extra voordelig in. Tip: onze aanbiedingen zijn tijdelijk en wisselen regelmatig. Heb je jouw lievelingsmascara ontdekt? Koop dan een voorraadje tijdens de sale! Zo koop je bijvoorbeeld de zeer goed beoordeelde Dior Diorshow mascara met een flinke korting.

Ontdek onze beauty en make-up producten in onze webshop en vul jouw toilettas aan met de beste make-up van bijzondere merken. Achteraf betalen of in gedeelten betalen is mogelijk bij ons. Shop wanneer jou dat het best uitkomt zonder een stap over de drempel van een winkel te hoeven zetten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.