Lenovo IdeaPad 3 17IML05 17.3 inch HD+ laptop, Platina, Zilver
 • betaal later

  LenovoIdeaPad 3 17IML05 17.3 inch HD+ laptop

  699.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Lenovo IdeaPad 3 17IML05 17.3 inch HD+ laptop

  Een instapmodel moet geen vertraging betekenen voor je werk. Daarom is de 17.3" IdeaPad 3 uitgerust met de allernieuwste Intel Core i5-processor van de 10e generatie en krachtige geheugen- en opslagopties. Door vernuftige details zoals het fysieke klepje van de webcambeveiliging, is deze laptop een geweldige keuze voor dagelijks gebruik.

  Verwacht meer van je entertainment
  De smalle randen aan weerszijden geven de IdeaPad 3 een strak uiterlijk en een geweldige kijkbeleving. Kijk je video's, stream je muziek of wil je videochatten? Dankzij kristalheldere Dolby Audio krijg je met deze laptop altijd oorstrelend geluid.

  Privacy binnen handbereik
  Videochatten met vrienden en familie gaat gemakkelijk met de webcam van de IdeaPad 3. Maar hoe zit het als je de webcam niet gebruikt? Schuif gewoon het klepje van de webcam dicht en werp een ondoordringbare blokkade op voor potentiële hackers.

  Snel en stil met Q-Control
  Snelheid of chillen: jij bepaalt. Wissel de Max-modus, waarin de CPU de leiding neemt en de snelste prestaties levert, moeiteloos af met de Stealth-modus voor de stilste gebruikerservaring en een langere levensduur van de batterij.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi