Theedoeken

Theedoeken voor de afwas, gemaakt van stevig katoen in allerlei varianten. In een opvallend bloemmotief of theedoeken in meer neutrale kleuren. Tip: Was de theedoek voor gebruik op een hoge temperatuur zodat de theedoek gelijk goed droogt en niet pluist.

101 resultaten
aanbevolen

101 resultaten

Theedoeken

Geen huishouden kan zonder een stapel thee- en keukendoeken. Graag voor jezelf al eens na hoe vaak je een theedoek gebruikt, vast dagelijks. En juist omdat je een thee- of keukendoek zo vaak gebruikt zit er altijd wel een setje in de was, handig dus als je een voorraadje hebt.

Een theedoek, ookwel afdroogdoek of droogdoek genoemd, is een doek katoen of linnen waarmee de schone vaat wordt afgedroogd. Let op, een theedoek moet je niet verwarren met vaatdoek. Met een vochtige vaatdoek maak vuile ondergronden schoon en een theedoek is juist bedoeld om schoon servies en ander kookgerei af te drogen en op te bergen.

Thee en keukendoek online bestellen

Bij het kopen van theedoeken en keukendoeken let je materiaal, kleur en print. Materiaal is het belangrijkst je wil immers wel dat je vaat droog wordt, maar wij snappen heel goed dat ook de juiste kleur en print een belangrijke rol spelen bij je keuze. De standaard katoenen theedoeken zijn prima te gebruiken voor het grootste deel van je vaat. Wil je dat je glazen tijdens dat ene speciale etentje echt mooi glimmen? Dan is het raadzaam ze te drogen en poleren met een linnen theedoek.

Bij wehkamp vind je theedoeken en keukenhanddoeken passend in iedere keuken. De theedoeken van DDDDD (DeDoekDieDirectDroogt) zijn er in alle herkenbare traditionele dessins. Op zoek naar een meer trendy dessin? Bekijk dan het vrolijke assortiment van UNC of de theedoeken van Bloomingville. Vandaag besteld is morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.