Theedoeken

23 Resultaten
Nieuwste collectie

23 Resultaten

Je vaat afdrogen met de mooiste theedoeken

Theedoeken zijn onmisbaar in elk huishouden. Je droogt er de vaat mee af en je kunt theedoeken ook voor allerlei andere doeleinden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het vers geknede deeg dat je met een theedoek afdekt om het te laten rijzen. Of aan een theedoek waarmee je een pot thee warm houdt. Je kunt een theedoek ook op het aanrecht leggen om glazen te laten drogen. Theedoeken hangen vrijwel altijd zichtbaar in de keuken, waardoor je waarschijnlijk een theedoek zoekt die het beste past bij je keuken interieur. Je kunt daarom kiezen tussen theedoeken in uiteenlopende kleuren, zoals beige, blauw, rood, grijs en meer. Koop er ook meteen bijpassende keukendoeken bij of kies voor theedoek- en keukendoekensets, zodat je in één keer klaar bent.

Ontdek theedoeken van natuurlijke materialen

De theedoeken die je hier ziet zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen en linnen. Dit zijn uitstekende materialen om je vaat mee af te drogen. Voor het beste resultaat gebruik je voor borden, pannen en kopjes een theedoek van katoen. Glazen kunnen daarentegen het beste gedroogd worden met een theedoek die zo min mogelijk pluisjes achterlaat. Theedoeken die zo min mogelijk pluizen zijn de theedoeken van linnen. Als je je nieuwe theedoeken net in huis hebt, kan het voorkomen dat de theedoeken haast geen vocht opnemen als je ze voor de eerste keer gebruikt. Dit probleem kun je oplossen door de theedoek een nacht in koud water met een scheutje azijn te laten weken. Laat de theedoeken drogen aan de lucht en het probleem is waarschijnlijk verholpen. Je kunt de theedoeken wassen op 60 graden en het beste aan de lucht laten drogen. Ze kunnen wel in de droger, maar dan op een lage temperatuur.

Je nieuwe theedoeken bestel je ook gewoon bij wehkamp

Grote kans dat alles wat je nodig hebt te koop is bij wehkamp. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel het online. Je hebt je nieuwe theedoeken en alle andere spullen die je nodig hebt morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help