Placemats

Een placemat zorgt voor sfeer op de eettafel en beschermt tegen deukjes die het bestek kan achter laten. Onze placemats zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, met alleen kleurtje of met een speciaal thema als kerst of valentijn. Alle placemats zijn goed schoon te maken, de stoffen exemplaren kunnen in de was en de kunststof exemplaren poets je makkelijk schoon met een vochtige doek.

76 Resultaten
Aanbevolen

76 Resultaten

Placemats

Met een set placemats heb je de tafel zo gedekt. Lekker praktisch voor de reguliere maaltijden, de onderleggers beschermen je eettafel tegen de hitte van je bord en eventuele deukjes of vlekken die je bestek kan achterlaten. Het leuke is dat je met verschillende varianten eindeloos kunt combineren. Zo kan je de eettafel afstemmen op het seizoen, je stemming en met de feestdagen extra feestelijk uitpakken. Placemats gaan jarenlang mee en zijn relatief goedkoop in aanschaf dus je hebt zo een bonte verzameling compleet.

Verschillende soorten placemats

Er zijn placemats in allerlei soorten en maten van stof, plastic afneembaar materiaal, bamboe of zelfs gewoon papier. Afneembare placemats zijn super handig voor dagelijks gebruik, doekje erover na de maaltijd en het kan weer de kast in tot de volgende maaltijd. Katoenen varianten moeten natuurlijk af en toe in de was maar zien er meestal net iets mooier uit. En daar kan jij nog een extra steentje aan bijdragen als je echt werk maakt van het opdekken van de eettafel. Uitgelijnd bestek, je mooiste servies en een bijpassend wijnglas voor elke gang en je mise-en-place is compleet.

Placemats bij wehkamp

Bij wehkamp vind je placemats in elke kleur, met een leuk dessin of juist in uni. Kies het placemat die mooi bij de keuken past of ga juist voor een opvallend printje als je net even wat anders wilt. De meeste placemats komen in sets van 4, zo heb je gelijk een mooie eenheid aan tafel. Ook kun je nog variëren in vorm, de meeste placemats zijn rechthoekig maar ronde bord onderzetters zetters zie je ook steeds vaker. Steekt leuk af bij een vierkant of rechthoekige tafel.

Online bestellen

Wat je uiteindelijk ook kiest, als je vandaag bestelt kun je morgen al gebruik maken van nieuwe placemats en toch niet helemaal wat je zocht? Retourneren is gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën