Servetten

De finishing touch van een mooi gedekte tafel is een gevouwen servet. Kies uit één van de servetten van Mica Decorations, Riviera Maison of DDDDD en maak er je eigen kunstwerk van. Minder creatief? Gebruik servetringen om je servet mooi te presenteren.

22 Resultaten
Nieuwste collectie

22 Resultaten

Servetten

Op een gedekte tafel mogen mooi gevouwen servetten niet ontbreken. Dit zorgt voor een extra sjieke uitstraling. Helemaal leuk is het als je de servet gaat vouwen. Op internet vind je een scala aan instructiefilmpjes om servetten te vouwen. Speciaal servetten voor de kerst of juist varianten voor alledag. Er bestaat een heuse servetten etiquette, bij een mooie gedekte tafel kun je dus niet overal je servet neerleggen of zetten. De juiste plaats voor je servet is op het bovenste bord. Serveer je soep? Een diep bord of soepkom is natuurlijk niet handig voor je gevouwen servet. In dit geval mag de servet dan links naast het bord geplaatst worden.

Bij wehkamp vind je servetten in meerdere kleuren en maten. Kies klassiek wit en combineer het met een tafellaken in uit dezelfde serie en zo lijkt het net of je in een deftig restaurant zit te eten. Donker tafeltextiel zorgt weer voor een stoerdere sfeer. Dit geldt tevens voor de textiel keuze, linnen servetten zorgen voor een meer robuuste look terwijl als je met de traditionele witte variant met wit servies combineert juist de nadruk legt op het lekkers op je bord.

Voordat je de servetten gaat gebruiken is het raadzaam om ze vooraf even te wassen. Dan nemen ze eventuele viezigheid bij gebruik beter op. Tevens zijn al onze servetten gemaakt van stevig katoen of linnen dus ze kunnen prima op hoge temperatuur gewassen worden. Bij wehkamp vind je servetten van onder andere vtwonen, DDDDD en Walra en het leukste is, vandaag besteld morgen in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help