Zwarte placemats

11 Resultaten
Aanbevolen

11 Resultaten

Iedere tafel perfect gedekt met een zwarte placemat

Wil je placemats die niet enkel functioneel zijn, maar ook esthetische waarde toevoegen aan je interieur? Overweeg dan zwarte placemats te kopen. Kies voor prachtige zwarte ronde placemats, placemats met lederlook in zwart of een placemat in zwart wit.

Het voordeel van een zwarte placemat

Zwart past overal bij. Daardoor zul je altijd van je zwarte placemat kunnen genieten, ook al verander je door de jaren heen je interieurstijlen. Een ander voordeel van placemats in de kleur zwart is dat de kleur niet zo besmettelijk is. Tomatensaus op een witte placemat kan, afhankelijk van het materiaal van de placemat, resulteren in een permanente rode vlek. Met een placemat in zwart maak je je daar toch minder druk om.

Het materiaal van placemats

Placemats zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Een leren placemat in zwart is een populaire keuze vanwege de lange levensduur van het materiaal en de luxe uitstraling die het heeft. Als je liever geen echt leren placemat in zwart in huis haalt, kun je placemats met een lederlook in zwart overwegen. Andere opties voor placematmaterialen zijn onder andere siliconen, rubber en zeegras. Als je de placemat wilt gebruiken om tijdens de maaltijd borden op te plaatsen, kies je het beste voor een placemat van een materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is.

Placemats in alle soorten en maten

Kies je voor prachtige zwarte ronde placemats, rechthoekige placemats of placemats in een andere vorm? Welk type placemat je ook kiest, het beste ga je voor een exemplaar waar niet enkel je bord, maar ook je bestek en eventueel je glas op past. Kies voor eenvoudige, volledig zwarte placemats of een placemat in zwart met een wit accent of een accent in een andere kleur.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.