Kinderbabyslofjes

Baby's hebben een aantal must-haves nodig. Een van die onmisbare items zijn babyslofjes. Babyslofjes houden de voetjes van je baby lekker warm, staan stylish bij elke outfit en zijn geschikt om mee te kruipen, spelen en de eerste stapjes op te zetten!

69 Resultaten
Nieuwste collectie

69 Resultaten

Waarom heeft een baby slofjes nodig?

Hoewel jij de voetjes van je baby graag warm wilt houden, heeft jouw baby een heel ander plan. Jouw kleintje doet namelijk niets liever dan zijn schoentjes uit trappelen. Zo vinden veel baby's schoenen te strak en oncomfortabel zitten en overbodig. De oplossing voor dit probleem? Dat zijn babyslofjes. Babyslofjes zitten super zacht en comfy en staan nog schattig ook. Zo voorkom je koude voetjes, maak je elke outfit compleet en is je kleintje klaar om te spelen. In onze webshop vind je babyslofjes in verschillende kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Ga voor gebreide slofjes voor de allerkleinsten en slofjes met zool voor de wat grotere kindjes.

Op welke slofjes kan een baby kruipen en zijn eerste stapjes zetten?

Is jouw kindje klaar om de wereld te ontdekken in de loopstoel of spelend op de grond? Dan is het belangrijk om je kleintje slofjes aan te trekken die wat meer grip bieden. Zo voorkom je dat je baby uitglijdt. Je kindje krijgt bovendien voldoende steun als hij of zij de eerste stapjes wilt gaan zetten! Onder andere de suède of leren slofjes van Babysteps en de soft soles slofjes van Bobux zijn een aanrader voor avontuurlijke kleintjes. Tip: stimuleer je kindje om te kruipen door wat babyspeeltjes net buiten zijn of haar bereik te leggen. Je kindje zal zelf een move bedenken om vooruit te komen!

Welke maat babyslofjes past jouw baby?

Babyslofjes moeten niet te groot en niet te klein zijn. Meet daarom de voetjes van je baby even op. Met behulp van de maattabel bereken je direct welke maat je kleintje nodig heeft. Eventueel kun je ook kijken naar de leeftijd van je baby in maanden. Zo hebben de meeste baby's tussen de zes en de negen maanden maat 18 of maat 19. Wil je babyslofjes cadeau doen? Koop dan liever een iets grotere maat. Zo weet je zeker dat je safe zit. Kleintjes groeien immers als kool en zullen vanzelf de slofjes passen! Zoek je een specifiek soort babyslofjes? Maak dan gebruik van ons handige zoekfilter of contacteer de klantenservice voor advies!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën