Kinderbh's voor meisjes

Sommige meiden kunnen niet wachten en sommigen vinden het maar niks. Het moment dat je je eerste bh gaat kopen. Het hoort er allemaal bij en is niets om je voor te schamen en zeker niet met de tienerbh's van Boobs & Bloomers en Ten Cate. Deze zitten heel comfortabel, voelen zacht aan en hebben een leuke print. En wat dan ook zo prettig is, is dat je ze lekker thuis op je gemak kan passen.

32 Resultaten
Nieuwste collectie

32 Resultaten

Tienerbh's

Op een gegeven moment is het tijd voor je allereerste bh. Heel spannend maar het hoort er nu eenmaal bij. Bij ons kun je een bh bestellen om thuis op je gemak te passen. Dat maakt het een stuk minder spannend. En als je vandaag voor 23:59 besteld, heb je morgen je eerste bh al in huis.

Past het wel?

Bij een eerste bh weet je natuurlijk niet precies welke maat je moet hebben. Onze tienerbh’s zijn er vanaf maat AA 65 tot B 80. Je kunt kiezen uit tienerbh’s zonder beugel, voorgevormde bh’s zonder beugel of voorgevormde bh’s met beugel. Deze bh’s zonder beugel zitten erg comfortabel waardoor je echt kan wennen aan het dragen van een bh. Daarbij zijn de bh’s vaak voorzien van aansluitende elastieken banden onder de cups en verstelbare schouderbandjes. Hierdoor kan je een bh zo verstellen dat het perfect past.

Ben je toch op zoek naar meer vulling of meer steun? Dan raden wij de voorgevormde bh’s met beugel aan. In sommige gevallen kan dit voorgevormde foam ook uit de bh gehaald worden. Wanneer jouw maat niet meer tussen de tienerbh’s zit, kun je altijd een kijkje nemen bij de

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.