Slowcookers

Vlees dat zo gaar is dat het uit elkaar valt. Loop het water jou ook al in de mond? Met onze slowcookers bereid jij je vlees voortaan ook zo. Zet de slowcooker ’s ochtends of de avond ervoor aan en jij geniet tijdens het avondeten van perfect gekookt vlees, vis, soepen en nog veel meer!

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Slowcookers

Sommige productnamen hoef je niet uit te leggen. Dat geldt zeker voor slowcookers. Je zou kunnen zeggen dat deze het tegenovergestelde zijn van fastfood. Met deze elektrische pan kun je namelijk gerechten urenlang laten koken, sudderen of stoven op een veel lagere temperatuur dan normaal. Het deksel blijft urenlang op de pan, waardoor het vocht en de smaak van de ingrediënten allemaal bewaard blijft. Alles blijft dus heerlijk sappig dankzij slowcookers. De smaken van de verschillende onderdelen lopen allemaal in elkaar over. Om die reden zijn slowcookers ideaal als je stoofvlees, suddervlees, soep of een ander gerecht wilt maken waar je langdurige kooktijd voor nodig hebt. Uiteraard is het koken met deze bijzondere pan anders dan je gewend bent. Daarom is het belangrijk dat je jouw recept aanpast aan de slowcooker. Maar hier krijg je na verloop van tijd vanzelf handigheid in. Koop bij ons jou ideale exemplaar voor een goede prijs!

Smakelijk eten met slowcookers

Eigenlijk is koken met een slowcooker heel eenvoudig en efficiënt. Je hoeft niet eens veel moeite te doen om een overheerlijke maaltijd te kunnen serveren. De pan doet al het werk namelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw zorgvuldig geselecteerde ingrediënten in de keramische schaal te doen, waarna de slowcooker zelf de warmte optimaal verdeeld en je gerecht langzaam gaart. De slowcookers van Crock-Pot zijn perfect geschikt voor het behouden van voedingswaarden in vis, vlees en gevogelte, maar ook voor soepen, stoofgerechten, groenteschotels en zelfs desserts. Hij heeft drie standen: 55°C, 70°C en een warmhoudstand. Zijn schaal van 3,5 liter is genoeg voor een maaltijd voor 4 tot 5 personen. Eet smakelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.