Eierkokers

Altijd een perfect eitje bij het ontbijt? Met deze eierkokers gaat dat zeker wel lukken! Of je nou een voorkeur hebt voor hardgekookt of zachtgekookt, dat maakt met een eierkoker niet uit. Je past ‘m aan naar jouw voorkeur en je voor je het weet zit jij achter het ontbijt, mét perfect gekookt eitje.

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Eierkokers

Er zijn veel dingen die je kunt opnoemen als onderdeel van een heerlijk weekendontbijtje. Een glaasje jus d’orange, een croissantje, een kopje thee erbij, verse bolletjes… maar zonder een gekookt eitje blijf je toch echt iets missen. Daarom hebben wij de eierkokers in ons assortiment waar je voor jezelf en de rest van de ontbijters heerlijke eieren koken kunt. Als het om gekookte eieren gaat, heeft iedereen zijn eigen voorkeur. Daarom is het mooi dat je het koken kunt aanpassen aan de eisen en wensen die je hebt. Je hoeft niet eens met pannetjes in de weer op je fornuis. Een stopcontact is alles wat je nodig hebt om een elektrische eierkoker aan het werk te zetten. Kies uit onze collectie het exemplaar dat het beste past bij jouw situatie. Je weet dat je altijd kunt rekenen op de goede prijs/kwaliteitverhouding en service die wij bieden. Daardoor smaakt je ei nóg lekkerder!

Een voorbeeld van onze eierkokers

Om eens te beschrijven wat je nou precies mag verwachten van ons eierkokers, lichten we er even eentje uit. De EK 3050 eierkoker van Severin kan in één keer maar liefst zes eieren koken. Bovendien is hij uitgerust met een anti-aanbaklaag die ook nog eens voorzien is van een oververhittingsbeveiliging. Je bent dus aan alle kanten ingedekt als je deze eierkoker aanschaft. Zodra je eieren de ingestelde hardheid hebben bereikt, hoor je een zoemtoon. Een eierprikker en maatbeker zijn onderdeel van het complete pakket dat je geleverd krijgt. Het vermogen van dit apparaat is 400 watt en je krijgt er 2 jaar garantie op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.