Rijstkokers

Wil je zeker weten dat je rijst altijd perfect gekookt is? Dan is een rijstkoker wat jij zoekt! Naast het koken van de rijst hebben veel rijstkokers ook een warmhoudfunctie. Zo hoef je je nooit meer druk te maken of de rijst wel op tijd klaar is. Bekijk snel onze rijstkokers en bestel vandaag nog!

4 resultaten
nieuwste collectie

4 resultaten

Rijstkokers

Maak je vaak rijst klaar en zoek je een goed apparaat om je daarbij te helpen? Bekijk dan eens ons assortiment rijstkokers. Er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Het grote voordeel van rijstkokers is dat ze elektrisch zijn. Daardoor houd je meer ruimte over op je fornuis om andere onderdelen van je gerecht klaar te maken. Groente, saus, vlees en andere ingrediënten kun je allemaal tegelijk opzetten. Rijstkokers zijn bovendien heel eenvoudig te bedienen. Je voegt rijst en voldoende water toe, dat is alles. Je rijst kan namelijk niet mislukken met rijstkokers, want als het gaar is, schakelt het apparaat automatisch uit (of hij gaat over in de warmhoudstand). Ze hebben meestal een kook- en warmhoudfunctie, zodat je de rijst ook nog op temperatuur kunt houden als de overige onderdelen nog niet helemaal klaar zijn.

In rijstkokers kun je alle soorten rijst koken

Het bekende kwaliteitsmerk Crock-Pot heeft rijstkokers die voor 2 tot 3 personen rijst kunnen koken, maar ook varianten die goed zijn voor 4 tot 5 personen en zelfs voor 6 of meer. In een handomdraai maak je een hele pan rijst klaar, of dat nu witte rijst, zilvervliesrijst, pandanrijst of basmatirijst is. Het kan allemaal met deze rijstkokers. De binnenpan is vaak uitneembaar en heeft een antikleeflaag. Daardoor kun je de rijstkoker heel eenvoudig schoonmaken. Dat mag je overigens nooit doen met een schuurspons, want dan beschadig je de laag. Kies bij ons uit rijstkokers met een inhoud tussen de 0,6 liter en 2,2 liter. Naast Crock-Pot hebben we ook het merk Solis voor je. Maak je keuze op basis van jouw voorkeuren!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.