Multicookers

Met de multicooker bereid je verschillende gerechten, van eenvoudig tot professioneel met één druk op de knop. De verschillende programma’s maken het mogelijk om te koken, braden, sous-vide, stomen en nog veel meer! Ook wordt het eten gezonder bereid, de vitaminen en voedingswaarden worden behouden en er wordt minder olie gebruikt. Dankzij de automatische programma’s is er geen continue toezicht nodig waardoor jij tijd hebt om andere dingen te doen.

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Multicookers

Het nieuwe frituren: multicookers zijn friteuses die gebruik maken van hete lucht, zodat je met slechts één lepel olie een kilo heerlijke friet kunt bakken. Naast frituurproducten kun je met de Philips Airfryer en Tefal ActiFry ook verrukkelijke groente-, vlees-, vis- en fruitgerechten bereiden. En met de Airfryer van Philips bak je zelfs de heerlijkste taarten. Bijkomend voordeel: de machines hoeven niet op te warmen. Met multicookers kun je dus altijd snel aan de slag. En dan ook nog eens zonder die nare baklucht die frituren met zich meebrengt, want multicookers maken gebruik van een heel ander bakproces. De gepatenteerde technologie bestaat uit heteluchtcirculatie en een ronddraaiende pendelarm. Volautomatisch wordt je eten door het draaien en bakken op deze manier gaar. De binnenpan van de Tefal multicookers hebben uiteraard de bekende antiaanbaklaag. Dus of je nu een multicooker van Philips of Tefal aanschaft, je kunt altijd rekenen op hoogstaande kwaliteit. Kies op je gemak het model dat bij je past. Je weet dat je kunt rekenen op de goede service van wehkamp.nl!

Diverse soorten multicookers

Bereid je meestal kleine porties? Kies dan voor de Tefal ActiFry FZ2000 Mini Multicooker met een inhoud van 0,6 kg. In de grotere variant, de Tefal FZ7070 Snacking ActiFry, kan 1 kg aan snacks bereid worden. Hij kreeg zelfs het predicaat ‘best reviewed’ door consumenten op kieskeurig.nl in september 2013. Frietjes uit de Philips Airfryer bevatten tot 80% minder vet als je ze vergelijkt met verse friet gebakken in een gewone Philips friteuse. Het is dan ook geen wonder dat de HD9220/20 Airfryer in mei 2012 als ‘best reviewed’ werd gekozen door consumenten op Kieskeurig.nl én gekozen werd als product van het jaar 2012 door Nederlandse consumenten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.