Amerikaanse koelkasten

Op zoek naar een koelkast waarin je heel veel kwijt kunt? Bekijk ons assortiment Amerikaanse koelkasten, ook wel side-by-side-koelkasten genoemd. Merken als Bosch, LG en Samsung hebben koelkasten met koelruimtes tot 400 liter en vriesruimtes tot 200 liter. Vaak met ijsdispenser en sommige zelfs met minibar of een deur-in-de-deur.

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Amerikaanse koelkast

Wil je een luxe koelkast hebben met allerlei extra’s en bijzonder veel inhoud? Dan is een Amerikaanse koelkast perfect geschikt voor jou! Oké, ze zijn wat prijziger en ze nemen wat meer ruimte in beslag, maar daar krijg je dan ook wat voor terug. Een staande koelvriescombinatie, zo kun je een Amerikaanse koelkast wel omschrijven. Het apparaat bestaat uit twee deuren. Achter de ene deur zit het koelgedeelte, achter de andere deur het vriesgedeelte. Wij hebben veel verschillende soorten voor je om uit te kiezen. Het zal je goed doen om te zien dat alle tientallen varianten gewaardeerd zijn met energieklasse A+ of zelfs A++. Daar kun je trouwens eenvoudig op voorselecteren bij ons. Net als op inhoud van de koelruimte en vriesruimte of op merk. Dus als je een voorkeur hebt voor een topmerk als LG, Whirpool of Samsung, dan zie je snel de koelkasten van dat merk op een rij.

De extra’s van een Amerikaanse koelkast

Het koelgedeelte van een Amerikaanse koelkast is meestal groter dan het vriesgedeelte. Hou je van luxe en gemak? Dan kies je voor een exemplaar met een ijsdispenser. Daarmee kun je op elk moment ijsblokjes maken om je drankje lekker koel te houden. Heb je liever ijsschaafsel? Sommige Amerikaanse koelkasten bieden dit ook, net als een verfrissend glas ijswater. Een ander extraatje is de NoFrost-technologie waar veel varianten over beschikken. Die zorgt ervoor dat ijsvorming wordt tegengegaan en dat je nooit meer je Amerikaanse koelkast/vriezer hoeft te ontdooien. Wil je zeker weten dat je de komende jaren goed zit met je nieuwe aanwinst? Selecteer dan op 2, 3 of 5 jaar fabrieksgarantie. Veel plezier met je awesome Amerikaanse koelkast!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.