Afzuigkappen

Om te voorkomen dat je hele huis blauw staat en de geur van het gekookte eten in elke kamer te ruiken is, gebruik je een afzuigkap. We hebben afzuigkamppen in verschillende stijlen, met verschillende afzuigcapaciteiten en met verschillende geluidsniveaus voor je. Bekijk alle afzuigkappen en vind de afzuigkap die aan jouw eisen voldoet!

17 resultaten
aanbevolen

17 resultaten

Afzuigkappen

Waar let je allemaal op als je een nieuwe afzuigkap wilt? De breedte is vaak belangrijk als je gebonden bent aan bepaalde afmetingen. Ook de afzuigcapaciteit in m3 per uur is een factor van belang, want daaraan kun je aflezen welke afzuigkappen meer aankunnen dan andere. Hoe hoger de capaciteit, des te sneller en beter zijn het vocht en de eetluchtjes verdwenen. Uiteraard heb je geen superafzuigkap nodig als het om een kleine keuken gaat, dus hou hier rekening mee. De filters van afzuigkappen zijn makkelijk schoon te maken. Je haalt ze er zo uit. Ingebouwde verlichting is tegenwoordig standaard, zodat je beter kunt zien wat er allemaal kookt op je fornuis. Het aantal decibel is ook belangrijk, omdat je daarmee kunt voorselecteren hoeveel lawaai de kap mag maken. Ook op prijs kun je voorselecteren bij ons. Zo vind je vanzelf wat je zoekt!

Diverse soorten afzuigkappen

Een integreerbare afzuigkap is in te bouwen in je huidige keuken. In de kasten die boven de kookplaat hangen, kan dit model moeiteloos weggewerkt worden. Dit zijn vaak ook de voordeligste afzuigkappen, wat ook meespeelt bij hun populariteit. Onderbouwmodellen doen hun naam eer aan: zij worden gemonteerd onder een keukenkastje. Dat het afzuigscherm vervolgens uitsteekt, vinden de meeste mensen geen probleem. De populairste afzuigkappen zijn schouwkappen. De vorm hiervan wisselt per model, maar stuk voor stuk zijn ze mooi om te zien. Deze varianten worden tegen de wand geplaatst of in een hoek. Al deze verschillende soorten hebben wij voor je beschikbaar. Selecteer eenvoudig voor op de kap die jij zoekt en de geschikte modellen komen direct tevoorschijn. Maak je keuze uit onze afzuigkappen van topkwaliteit!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.