Senseo apparaten

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Senseo apparaten

Bij wehkamp ben je aan het juiste adres als je een Senseo apparaat wil kopen! Deze kofiemachine is in de koffiecultuur niet meer weg te denken. De Senseo is een koffiezetapparaat dat is ontworpen door Philips in samenwerking met Douwe Egberts. Met één druk op de knop zet je binnen de kortste keren 1 of 2 kopjes koffie met een heerlijke crèmelaag.

Een heerlijk kopje koffie dankzij koffieboosttechnologie

Senseo haalt het meeste uit de koffiepads, dankzij de koffieboosttechnologie. Deze technologie verdeelt het water via 45 gaatjes gelijkmatig over de koffiepad, waardoor je nog beter de volle smaak van Senseo proeft. Bovendien is het nieuwste en beste Senseo apparaat uitgerust met de optie Intensity Selectie. Klik één keer voor een normale kop koffie of twee keer voor een sterkere variant. Crema Plus zorgt voor een heerlijk fluweelzacht en fijn crèmelaagje. Ook fijn om te weten is dat het Senseo koffieapparaat zichzelf na 30 minuten automatisch uitschakelt. Zo bespaar je energie!

Ontdek de volle en rijke smaak van Senseo koffiepads

De Senseo koffiemachine is een pad koffiezetapparaat. Een koffiepad is een kleine, ronde koffiefilter waar een standaardhoeveelheid koffie in zit. Doordat de hoeveelheid koffie in elk pad gelijk is, smaakt elk kopje koffie hetzelfde. Er zijn verschillende smaken Senseo koffiepads verkrijgbaar. Zo heb je voor een normale kop koffie de keuze uit classic, strong en mild. Er zijn ook verschillende koffiespecialiteiten verkrijgbaar zoals caramel, cappuccino, latte macchiato en caffè latte. Heb je zin in een heerlijke kop chocolademelk? Dat kan met de Senseo Milka Choco Pads! Goed om te weten: vaak krijg je gratis koffiepads bij de aanbieding van een Senseo apparaat!

Verschillende modellen en kleuren

Een Senseo koffiezetapparaat is verkrijgbaar in verschillende designs, vormen en kleuren. Je kiest uit de kleuren rood, wit, zwart, zilver, blauw, koper, roze, mintgroen, grijs en titanium. Voor ieder interieur is er dus een bijpassend koffieapparaat te koop! Je vindt regelmatig een Senseo apparaat in de sale. Bovendien zijn er verschillende Senseo apparaten te verkrijgen met ieder een eigen functies. Hou jij van filterkoffie? Dan is de Senseo Switch het ideale apparaat voor jou. Met deze koffiemachine zet je koppen koffie met filterkoffie of koffiepads. Zo hoef je niet te kiezen!

Zeer onderhoudsvriendelijk

De Senseo koffiemachines zijn al jaren razend populair. En dat begrijpen wij bij wehkamp heel goed, want de apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk en maken een kopje koffie precies zoals jij dat wilt. Daarnaast zijn de apparaten ook zeer onderhoudsvriendelijk. Door regelmatig je Senseo te ontkalken, blijf je heel lang van die heerlijke Senseo koffie genieten. Sommige Senseo koffiemachines zijn met een speciaal kalklampje uitgerust. Het lampje gaat na ongeveer 400 kopjes koffie branden. Het is dan tijd om het apparaat te ontkalken met de speciale Senseo ontkalker. Heeft jouw koffiemachine geen lampje? Dan is het verstandig om de machine elke drie maanden te reinigen. Wil je een Senseo apparaat kopen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod eens. Is er een Senseo apparaat in de aanbieding? Sla dan gelijk je slag!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.