overzicht
JVC VC24F monitor, Zwart
 • Korting
 • -20%

  JVCVC24F monitor

  149.-119.-je bespaart 30.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Korting

  Korting
  profiteer tijdelijk van extra korting op dit artikel. Deze actie loopt t/m 12 november. De korting is verrekend in de hier getoonde prijs.

  JVC VC24F monitor

  Deze VC24Fmonitor van JVC is door zijn Full HD resolutie perfect geschikt voor zowel professioneel als privé gebruik.Met een 1920x1080 full HD resolutie levert de 24P620F beeldkwaliteit die jij nodig hebt. Het maakt niet uit of je aan het gamen, werken of lekker een film aan het kijken bent. Naast een dynamisch contrast van 1,000,000: 1 en een helderheid van 250 cd / m² heb je in deze monitor alle benodigdheden om een heldere afbeelding te krijgen in minimale response tijd.

  De 24P620F heeft een Eco modus die de helderheid van het scherm aanpast en tegelijkertijd de zichtbaarheid verbeterd. Hierdoor wordt de last aan ogen sterk verminderd, maar de houdbaarheid van het scherm tegelijkertijd verlengd.Deze technologie elimineert het flikkeren van het scherm volledig door de integratie van LED-achtergrondverlichting (DC-modulatie) om het ongemak en de vermoeidheid van de ogen te verminderen.
  Aansluitingen

  Om jouw apparaten beter aan te sluiten op het scherm, is de 24P620F uitgerust met HDMI- en VGA-aansluiting. Aan de audiokant, een hoofdtelefoonaansluiting en een audio-uitgang.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie