het ideale relatiegeschenk

de wehkamp cadeaukaart

het ideale relatiegeschenk

Op zoek naar het ideale cadeautje voor je medewerkers of een leuke incentive voor trouwe klanten? Zoek niet langer. Met de Wehkamp Cadeaukaart geef je iemand keuze uit meer dan 400.000 artikelen in onder meer mode, wonen en lifestyle. Weet je zeker dat er iets moois bij zit.

ons voorstel

ons voorstel

De Wehkamp Cadeaukaart is twee jaar geldig en ineens of in delen te besteden op het volledige assortiment. Wil je zakelijk Wehkamp cadeaukaarten bestellen en op factuur betalen? Dat kan! We doen je graag een voorstel. Stuur je aanvraag naar cadeaukaart@wehkamp.nl, we streven ernaar je binnen twee dagen te antwoorden.
cadeaukaart op maat

cadeaukaart op maat

Wil je de Wehkamp Cadeaukaart in een mooie geschenkenvelop of geef je het liever digitaal? Samen met onze partner kunnen we de verpakking personaliseren met je bedrijfslogo. En welke waarde je op de cadeaukaart wilt zetten? Alles kan vanaf vijf euro. De ontvanger betaalt er simpel en snel mee: iedereen blij!
voor fashion fans

voor fashion fans

Iedereen met een beetje modehart springt een gat in de lucht bij het krijgen van de Wehkamp Cadeaukaart. Met grote en kleine merken hebben wij een ruim maar zorgvuldig geselecteerd aanbod dames-, heren- en kindermode. Voor ieder wat wils.
voor woonstylisten

voor woonstylisten

De Wehkamp Cadeaukaart is ook het ideale cadeautje voor iedereen die geïnteresseerd is in woonstyling. Hier vind je het vloerkleed dat bij je bank past. Of het dekbedovertrek van je dromen. Of het servies voor jouw feestmaal. In elke stijl en voor elk budget.