Stofzuigers zonder zak

26 resultaten
aanbevolen

26 resultaten

Stofzuiger zonder zak

Ben jij die oude, traditionele stofzuigers ook helemaal zat? Altijd dat getob met volle stofzuigerzakken en verstopte luchtfilters! Heb je ook zo’n behoefte aan een stofzuiger die altijd goed zuigt en die je meteen kunt gebruiken wanneer je hem nodig hebt? Denk dan eens aan een stofzuiger zonder zak. Een zakloos stofzuiger levert uitstekende prestaties.

Ongekende zuigkracht

Voor een optimale reiniging van al je vloeren en oppervlakken neem je eenvoudig een stofzuiger zonder stofzak. Een zakloze stofzuiger heeft een ongekend grote zuigkracht in vergelijking met conventionele stofzuigers. Innovaties in technologie hebben geleid tot een nieuw soort zakloos stofzuiger. De geavanceerde cycloontechnologie van de motor zorgt voor een optimale zuigkracht. De luchtstroom is krachtig en wordt niet langer belemmerd door een stofzuigerzak die langzaamaan vol raakt. Een zakloze stofzuiger presteert altijd prima. Niets heerlijker dan een stille stofzuiger zonder zak die alles grondig schoon reinigt.

Weg met hardnekkig vuil en haren

Een zakloze stofzuiger is ideaal om je huis grondig en tegelijkertijd snel te stofzuigen. Je hoeft niet steeds opnieuw over dezelfde plek te gaan om hem goed schoon te krijgen. Een zakloze stofzuiger maakt korte metten met haren die anders aan het vloerkleed blijven plakken. Ook met ander hardnekkig vuil en pluisjes. Zo bereik je snel een schoon resultaat. Dat verlicht je taken aanzienlijk en maakt het huishoudelijke werk een stuk plezieriger.

Hoogwaardig filtersysteem

Een zakloze stofzuiger zuigt niet alleen het beste van allemaal, maar zorgt ook voor een schoon leefklimaat. De zakloze stofzuiger maakt gebruik van de nieuwste technologie qua filtersystemen. Het ingebouwde filtersysteem werkt uiterst efficiënt. Het blaast dan ook volledig schone lucht uit. De Miele stofzuiger die zakloos is, heeft met zijn model de Blizzard CX1 een tweevoudig opvangsysteem voor het fijnstof en het grovere vuil. De opgezogen fijne stofdeeltjes worden in een apart reservoir vastgehouden en stromen niet terug de lucht in. Dit is een uitkomst voor mensen met allergische klachten. De gezuiverde lucht levert een belangrijke bijdrage aan je gezondheid.

Hygiënisch het stofreservoir legen

Het stofreservoir vangt al het opgezogen vuil netjes op. Je reinigt dit reservoir in een handomdraai. Met een klik maak je het afneembare stofreservoir leeg. Het vuil valt direct aan de onderzijde in de afvalbak. Zo ontdoe je je snel en eenvoudig van het verzamelde vuil. De stofzuiger is daarna meteen weer gebruiksklaar. De zeer hygiënische manier om het stofreservoir te legen bij de Miele Blizzard CX1 is zeer geavanceerd en zelfs gecertificeerd.

Voordelige keuze

Een groot voordeel is dat je niet meer hoeft te investeren in dure stofzuigerzakken en luchtfilters. Geen eindeloos gezoek meer naar de juiste zak van jouw type en merk stofzuiger. Je bespaart hiermee vele tientallen euro’s aan extra kosten. Bovendien zijn de prestaties van een zakloze stofzuiger vele malen beter. Het ingebouwde luchtfilter staat garant voor schone uitgeblazen lucht. Bij wehkamp hebben wij een groot aantal zakloze stofzuigers van Miele, Hoover en Rowenta. Ook verkopen wij de Philips stofzuiger zonder zak. Ga snel naar ons uitgebreide aanbod of kies voordelig een stofzuiger zonder zak uit in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.