Voetbal schoenen voor heren

67 Resultaten
Nieuwste collectie

67 Resultaten

Topscorer worden? Het begint met goede voetbalschoenen

Je bent wekelijks op het voetbalveld te vinden. Om lekker een balletje te trappen met je teamgenoten, maar ook voor de wedstrijden. Een sprintje trekken, schouder aan schouder met je tegenstander en vervolgens als sterkste uit de battle komen: niets zo fijn als een goede voetbalwedstrijd! Maar om topscorer te worden, heb je meer nodig dan een goede conditie, balgevoel en doorzettingsvermogen. Ook je voetbalschoenen spelen een belangrijke rol.

Waarom goede voetbalschoenen kopen?

Tijdens het voetballen loop je altijd risico op blessures. Een ongeluk zit in een klein hoekje; hier kun je helaas niets aan veranderen. Wel zijn er dingen die je kunt doen om de kans op vervelende blessures te verkleinen. Een van die dingen is het kopen van goede voetbalschoenen.

Goede voetbal schoenen voor heren bieden een perfecte pasvorm, goede stabiliteit en optimale grip. Zo bieden de schoenen een optimale blessurepreventie. Daar komt nog bij dat goede voetbalschoenen lekkerder zitten dan schoenen van lagere kwaliteit. En dat is wel zo fijn, want je wil natuurlijk het maximale uit je trainingen en vooral je wedstrijden halen. Kortom: voor de serieuze voetballer zijn goede voetbalschoenen een must.

Voetbalschoenen met noppen

Wehkamp verkoopt vele verschillende voetbal schoenen voor heren. Speel je buiten? Dan heb je schoenen met noppen nodig, ook als je niet op echt gras maar op kunstgras speelt. Door ons grote aanbod schoenen met noppen vind je altijd wel een paar dat aan jouw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Wil je bijvoorbeeld voetbalschoenen zonder veters dragen? Geen probleem, wij hebben meerdere veterloze schoenen in ons assortiment. Draag je het liefst een voetbalschoen met sok? Ook deze vind je in onze online shop.

Voetbalschoenen zonder noppen

Bij zaalvoetbal heb je geen schoenen met noppen nodig. In dat geval koop je schoenen zonder noppen, zoals de Nike zaalvoetbalschoenen voor heren. En speel je zowel buiten als binnen? Dan heb je twee paar voetbalschoenen nodig. Om geld te besparen, shop je gewoon in de voetbalschoenen sale voor heren. Dan heb je de beste schoenen voor binnen en buiten, voor een aantrekkelijk lage prijs.

Tips om de beste voetbalschoenen te kopen

Vind je het lastig om jouw nieuwe voetbalschoenen online te bestellen? Wij geven je graag enkele tips voor de beste aankoop:

  • Kies de juiste maat. Hier kun je een maattabel voor gebruiken. Let op: er moet 0,5 tot 1 centimeter over zijn bij de tenen.
  • Kies de juiste schoen voor de juiste ondergrond. FG-schoenen zijn geschikt voor natuurlijke ondergronden die steviger zijn, zoals het gemiddelde grasveld. SG-schoenen zijn geschikt voor zachtere grasvelden. AG-schoenen zijn geschikt voor standaard kunstgrasvelden. TF-schoenen zijn geschikt voor korte kunstgrasvelden, gravelvelden en hardcourts. Nike zaalvoetbalschoenen heren zijn geschikt voor zaalvoetbal en andere zaalsport.
  • Pas je nieuwe schoenen aan het einde van de dag. Dan zijn je voeten wat dikker, net zoals tijdens het voetballen.

Heb je voetbalschoenen in zwart besteld en passen deze niet, ondanks het lezen van onze tips? Dan kun je je voetbalschoen met sok kosteloos retourneren. Geen probleem!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.