Tennis schoenen voor heren

19 Resultaten
Aanbevolen

19 Resultaten

Goede tennisschoenen bij wehkamp

Tennis is een intensieve sport. Als je met enige regelmaat zwoegend en zwetend op de tennisbaan staat, dan weet je dat goede tennisschoenen ontzettend belangrijk zijn. Eigenlijk net zo belangrijk als een goed racket. Voor een optimaal resultaat op de baan zal je dus moeten investeren in goed materiaal. Gelukkig hebben we bij wehkamp een ruim aanbod aan tennisschoenen voor heren. Wat voor tennisschoenen zijn er? En waar let je op bij het aanschaffen van nieuwe tennisschoenen?

Tennisschoenen voor heren op gravel

Allereerst is het van belang om tennisschoenen te kiezen die passen bij de soort baan waar je op speelt. Zoek je bijvoorbeeld tennisschoenen voor heren die op gravel kunnen worden gedragen? Dan moet je hier zeker op letten als je tennisschoenen gaat kopen. Elk product is voorzien van een alinea met informatie en een lijst met specificaties. Hierin staat vermeld op wat voor soort ondergrond de schoenen kunnen worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld bij wehkamp terecht als je indoor tennisschoenen voor heren nodig hebt. Deze zool is net weer anders dan de zool van outdoor tennisschoenen, juist omdat de ondergrond waar je op speelt heel anders is. Tip: speel je op verschillende soorten banen? Kies dan tennisschoenen voor heren all court, deze schoenen zijn op elke soort tennisbaan te gebruiken.

Welk merk heeft je voorkeur?

Wehkamp heeft collecties van verschillende bekende sportmerken in het assortiment. Als je schoenen van een specifiek merk wilt aanschaffen, dan kun je het beste de zoekresultaten filteren op dit merk. Zoek je bijvoorbeeld Asics tennisschoenen voor heren? Dan selecteer je bij merk ‘Asics’. Ook de Nike tennisschoenen voor heren zijn onder onze klanten heel populair. Hoe kan het ook anders? Nike sportschoenen staan bekend om de goede kwaliteit en het comfort. Toch moeten we de K-Swiss tennisschoenen voor heren niet onderschatten. Dit Amerikaanse merk is ooit begonnen als écht tennismerk, dus over de kwaliteit hoef je je absoluut geen zorgen te maken.

Uit welk materiaal bestaan tennisschoenen?

Het bovenwerk van tennisschoenen bestaat vaak uit een combinatie van mesh en kunststof. Hierdoor krijgen jouw voeten voldoende ondersteuning én ademen de schoenen. Soms is het bovenwerk gemaakt van leer en/of suède. Dit materiaal vormt zich gemakkelijk naar jouw voeten, zodat de schoenen erg comfortabel aanvoelen. In de buitenzool zit vaak Durawrap. Dit zorgt voor extra bescherming op de belangrijkste steunpunten van de schoenen. Om de schoenen van grip te voorzien, heeft de clayzool (de onderkant van de schoen) een visgraatprofiel. Voor extra comfort kun je bij sommige tennisschoenen het voetbed eruit halen en deze vervangen met een eigen voetbed. Dat staat dan altijd bij de specificaties vermeld.

Shop nu jouw tennisschoenen voor heren bij wehkamp. Als je vandaag nog bestelt, heb je jouw item(s) morgen al in huis! Wil je jouw tennisschoenen voor heren in de sale kopen? Check deze pagina dan regelmatig én volg ons op social media om van de laatste aanbiedingen op de hoogte te blijven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.