POP top teaser image

ASICS schoenen voor heren

48 Resultaten
Aanbevolen

48 Resultaten

Lekker bewegen op goede schoenen

Hardlopen, zaalsport, wandelen, hockey; het zijn allemaal manieren om lekker in beweging te blijven. Voldoende bewegen brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geeft het je energie, zorgt het voor een beter humeur én verhoogt het je weerstand! Als je gaat bewegen, is het wel belangrijk dat je goede sportschoenen of sneakers draagt. Zo loop je minder risico's op blessures en kun je je prestaties verbeteren.

Een pagina met alleen maar ASICS schoenen voor heren

Op deze pagina vind je een overzicht van allemaal verschillende ASICS schoenen voor heren. Sommige schoenen zijn geschikt voor zaalsport, terwijl andere schoenen speciaal gemaakt zijn om mee hard te lopen. Sommige ASICS hardloopschoenen voor heren zijn uitgerust met flytefoam propelschuim. Dit materiaal zorgt voor terugvering bij elke stap, waardoor je voeten minder te verduren krijgen. ASICS heeft naast hardloopschoenen ook tennisschoenen en hockeyschoenen. De tennisschoenen hebben een gelzool die zorgt voor goede demping en de hockeyschoenen van ASICS zijn vaak uitgerust met flexgroeven die snelle bewegingen en draaien mogelijk maken. ASICS heeft ook nog sneakers die niet specifiek bedoeld zijn voor een bepaalde sport, maar gewoon heerlijk lopen en daarom ideaal zijn om overdag te dragen. Bijvoorbeeld als je een dag gaat winkelen of naar een pretpark gaat.

ASICS mannen schoenen in jouw favoriete kleur

Zoek je ASICS schoenen in zwart? Of wil je juist liever witte schoenen of lichtgrijs? ASICS heeft schoenen in veel verschillende kleuren in het assortiment, waardoor jouw favoriete kleur er vast en zeker tussen zit. Naast zwart, wit en grijs heeft ASICS bijvoorbeeld ook blauwe schoenen of schoenen die een design hebben dat bestaat uit een combinatie van verschillende kleuren. Wil je snel een overzicht met alleen maar schoenen die jouw voorkeur hebben? Gebruik dan de filter aan de linkerzijde van de pagina en geef aan wat voor schoenen je zoekt. Maak een keuze tussen de kleur, het materiaal, het soort sport en de prijs en je krijgt direct een overzicht van schoenen die voldoen aan jouw eisen.

Op zoek naar een goede aanbieding met ASICS schoenen?

De ASICS mannen schoenen zijn altijd scherp geprijsd, maar mocht je toch nog wat minder geld willen betalen voor nieuwe ASICS fitness schoenen of ASICS gel schoenen, dan wacht je gewoon tot de sale van start gaat. Wanneer je een duidelijke voorkeur hebt voor een bepaalde kleur of type schoen, dan kun je wel beter direct bestellen, want op is op.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help