Scapino sportschoenen voor heren

15 Resultaten
Nieuwste collectie

15 Resultaten

Begin met sporten met Scapino sportschoenen voor heren

Scapino verkoopt dagelijkse kleding, sportkleding en schoenen uit de lagere prijsklasse. Misschien ben je pas begonnen met sporten en wil je niet direct dure benodigdheden kopen. Dan zijn Scapino sportschoenen voor heren de juiste keus. In ons Scapino assortiment vind je de indoor gymschoen van Scapino, Dutchy zaalvoetbalschoenen van Scapino en de outdoor Dutchy sportschoenen voor heren voor op het voetbalveld. Welke schoen heb jij nodig?

Welke sportschoen van Scapino heb jij nodig?

Voor iedere sport is weer een andere schoen geschikt. Zo heb je op kunstgras voetbalschoenen met andere noppen nodig dan op echt gras. Als je aan indoor voetbal doet, moet je op zoek naar de Dutchy sportschoenen voor heren die helemaal geen noppen hebben. Ben je van plan naar de sportschool te gaan? Kies dan voor een fitnessschoen met een witte zool. Een zwarte of donkere zool kan strepen achterlaten op de vloer en is daarom in de regel niet toegestaan. Ben je net begonnen met hardlopen? Kies dan voor Scapino hardloopschoenen, zoals de Osaga sportschoenen.

Het comfort van de schoen

Een sportschoen moet voldoende vering bieden en mag absoluut niet knellen. Van een goedkope schoen mag je niet al te veel verwachten, maar je geeft jezelf wel extra comfort door een goed paar sportsokken aan te schaffen. Met goede sportsokken is de kans op blaren aanzienlijk kleiner en geniet je meer van je work-out.

Het oog wil ook wat

Het belangrijkste is dat je Scapino sportschoenen voor heren comfortabel zitten. Toch wil het oog ook wat. Scapino heeft veel donker gekleurde sportschoenen voor heren in het assortiment, maar hier en daar komt er ook wat kleur voorbij. Vooral de voetbalschoenen zijn in prachtige neonkleuren verkrijgbaar.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.