POP top teaser image

Blauwe jeans voor heren

820 Resultaten
Aanbevolen

820 Resultaten

Je komt altijd goed voor de dag in een blauwe jeans voor heren

Er gaat niets boven een blauwe jeans. Bij wehkamp vind je de mooiste spijkerbroeken voor heren van je favoriete merken. Ben jij fan van JACK & JONES, Petrol Industries, G-Star RAW, Levi’s of een ander merk? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment! Ga voor een ripped jeans voor heren in het blauw, de lichtblauwe skinny jeans voor heren, de donkerblauwe jeans voor heren of de washed out jeans voor heren.

Wat maakt de blauwe jeans onoverwinnelijk?

Jeans in andere kleuren zijn regelmatig in de etalages te zien, wanneer dat weer even de mode is, maar de blauwe jeans is tot op heden niet van zijn troon gestoten. Ten eerste is de jeans met vrijwel alles te combineren. Een grijze jeans doet het goed met pastel tinten en ook een zwarte jeans biedt heel veel mogelijkheden, maar het eindresultaat kan wel erg contrasterend zijn. Met de kleur blauw heb je hier geen last van. Alles staat gewoon geweldig boven een traditionele spijkerbroek voor heren. Maak je outfit af met je favoriete sneakers of boots en je bent klaar om de deur uit te gaan!

Welke pasvorm kies je?

Voor iedere man is de perfecte blauwe jeans voor heren te vinden waarin hij zich comfortabel voelt. De loose fit jeans is de jeans die lekker los om de benen zit. De regular fit en de straight jeans sluiten al iets meer aan, maar geven je benen nog steeds de ruimte. De slim fit jeans zit nauw aansluitend en is in de regel gemaakt van stretch denim. De blauwe skinny jeans voor heren en super skinny jeans zijn respectievelijk nog aansluitender en zijn tevens vervaardigd van stretch denim om comfort te garanderen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.