POP top teaser image

Super skinny jeans voor heren

20 Resultaten
Nieuwste collectie

20 Resultaten

Shop je super skinny jeans voor heren bij wehkamp

Op zoek naar super strakke skinny jeans voor heren? Kijk dan eens op deze pagina met alleen maar jeans die super skinny zijn!

Wat is een super skinny jeans?

Slim fit jeans, regular fit jeans, skinny fit en super skinny: er zijn ontzettend veel verschillende jeans voor heren, en we begrijpen het volkomen als je niet precies weet over wat voor soorten jeans we het hebben. We leggen daarom graag aan je uit wat een super skinny jeans precies is. De naam 'skinny' laat al doorschemeren dat het bij deze broeken gaat om een broek met smalle pijpen. Een super skinny jeans sluit nauw aan om de benen en heeft dunne broekspijpen. In deze broeken zit vaak veel stretch, waardoor ze toch erg comfortabel zitten.

Bekende merken met heel veel super skinny jeans voor heren

Veel bekende merken, waaronder JACK & JONES, Cars en Purewhite, hebben een super skinny jeans aan hun collectie toegevoegd. De super skinny jeans van deze merken zijn verkrijgbaar met verschillende wassingen en in diverse kleuren. Zo heb je een super skinny jeans voor heren in zwart van het merk PureWhite en koop je een grijze super skinny jeans voor heren van hetzelfde merk of van het merk Raizzed. De Cars jeans voor heren super skinny zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren blauw en in het zwart met lichte wassing, maar ook zonder verwassing.

Super skinny jeans heren in de sale

Net als de andere kleding voor heren bij wehkamp, zoals overhemden en truien, komen de super skinny jeans regelmatig in de sale. Ga je wachten op het perfecte moment en zo'n toffe broek in de sale bemachtigen of koop je je nieuwe jeans vandaag nog, zodat je 'm morgen al in huis hebt? Aan jou de keus.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.