POP top teaser image

Garcia jeans voor heren

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Garcia: een Italiaanse droom die werkelijkheid werd

Garcia jeans is opgericht in 1972 in Italië. In die tijd besloot Maurizio de eerste jeansfabriek van Italië op te zetten en later zijn eigen jeansmerk te beginnen: Garcia. Aan het einde van de jaren 70 ging het minder goed met het merk en daarom besloot Maurizio de Nederlandse afnemer en vriend Martin Kouwenberg te vragen om het merk voort te zetten. Met succes! Dankzij deze samenwerking kun je vandaag de dag nog steeds geweldige jeans van Garcia kopen. Van een straight jeans tot een tapered jeans en van een slim fit jeans tot een regular fit jeans.

Een uitgebreide collectie met Garcia jeans voor heren

De verschillende modellen van Garcia jeans voor heren zorgen al voor een groot aanbod met diverse jeans, maar daarnaast zijn er nog meer verschillen. Zo kun je bij Garcia kiezen tussen een lange Garcia spijkerbroek of Garcia jeans shorts en zijn alle Garcia denim broeken verkrijgbaar in verschillende wassingen. Bekijk deze pagina eens en je ziet bijvoorbeeld dat er Garcia jeans voor heren in een donkerblauwe kleur te koop zijn, maar ook Garcia denim light used jeans. Deze benaming betekent dat er een licht slijtage-effect zichtbaar is.

Bekijk ook de rest van de Garcia collectie

Het begon met spijkerbroeken, maar inmiddels is de collectie van Garcia flink uitgebreid. Zo heeft het merk bijvoorbeeld ook overhemden, jassen en vesten. Combineer je jeans van Garcia dus met een mooi overhemd, vest en/of jas en je hebt er meteen weer een mooie set kleding bij. Shop de items die je wilt hebben in de Garcia jeans sale of koop nu alles wat je nodig hebt en wij laten het morgen al bij je thuisbezorgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.