POP top teaser image

Tapered jeans voor heren

Een tapered fit jeans is een vorm van een slim fit jeans. Het verschil is dat deze jeans een lager kruis heeft en een stuk ruimer zit op de bovenbenen, pas vanaf de knieën lopen de pijpen taps toe. G-star RAW en PME Legend heeft een aantal tapered fit jeans in hun collectie die geschikt zijn voor bijna alle type mannen.

109 Resultaten
Aanbevolen

109 Resultaten

Tapered fit jeans heren

De tapered jeans is een bepaalde fit met een lager kruis en die pas vanaf de knieën taps toelopen. Een ideale jeans voor mannen die houden van comfortabele jeans maar zonder een baggy uiterlijk. Het is een relatief nieuwe fit binnen de jeans, maar daardoor zeker niet minder populair! Door de speciale pasvorm krijgt de jeans een nonchalante, stoere look.

Tapered fit van diverse merken

De tapered fit is te koop in verschillende prijsklassen en van verschillende merken, zodat er altijd één voor jou tussen zit. Kijk bijvoorbeeld tussen het aanbod van PME Legend, G-Star RAW of Chasin' en kies jouw favoriet.

Voor elk seizoen

Natuurlijk zijn er verschillende tapered fit jeans in ons assortiment. Kies jouw favoriete wassing, met of zonder slijtage details en natuurlijk van jouw favoriete merk. Draag ze met een simpele polo en zomerse sneakers voor een zomerse look of een zwarte boot en trui voor in de winter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën