POP top teaser image

Vitrage

Vitrage, een echte blikvanger! Liever geen afgesloten ramen, maar je wilt toch genieten van privacy? Dan is vitrage ideaal. Transparante gordijnen filteren het daglicht tot een zacht schijnsel en geven je kamer een sfeervolle aankleding. Hier vind je vitrages in verschillende stoffen en kleuren, waarmee je jouw huis meteen een unieke uitstraling en sfeer geeft.

40 Resultaten
Nieuwste collectie

40 Resultaten

De mooiste vitrage kopen doe je bij wehkamp

Vitrage, ook wel bekend als glasgordijnen, is gemaakt van een zeer dunne, transparante stof. Hierdoor laat het meer licht binnen dan andere lichtdoorlatende gordijnen zoals inbetweens. Ze bieden een frisse uitstraling en worden vaak de hele dag gesloten gehouden. Is dit type gordijn wat voor jou? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match!

De voordelen van vitrage gordijnen

Doordat deze dunne gordijnen zoveel licht binnenlaten, geniet je van veel natuurlijk licht. Bovendien kun je door de stof heen naar buiten kijken. Dit type gordijn biedt niet zoveel privacy als inbetweens of overgordijnen, omdat mensen eventueel redelijk gemakkelijk door het materiaal heen naar binnen kijken. Vooral 's avonds moet je hier rekening mee houden. Zodra het donker wordt, sluit je dus het beste ook de overgordijnen om je privacy te waarborgen.

Welke vitrage kopen?

Er zijn veel mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar doorzichtige gordijnen. Vroeger was de stof eigenlijk altijd wit, maar tegenwoording heb je de keuze uit veel kleuren, waaronder grijs, taupe, rood en ecru. Ook vitrage met motief behoort tot de mogelijkheden. Hoewel zonwerende vitrage wel een bepaalde mate van licht tegenhoudt, waardoor je minder last hebt van scherpe zonnestralen in je gezicht, komt er alsnog veel licht binnen. Als je gesteld bent op zonwering, zijn inbetweens waarschijnlijk de betere keus.

Hoelang moeten vitrage gordijnen zijn?

Kies je voor korte vitrage die tot aan de vensterbank reikt of langere gordijnen die de vloer raken? Houd tijdens het opmeten rekening met het ophangsysteem van je gordijnen. Vitrage met ringen hangt onder de roede, waardoor hij iets korter hoort te zijn dan gordijnen die op de rails hangen, bijvoorbeeld met een enkele plooi of een vlinderplooi. Bestel vandaag nog jouw nieuwe vitragegordijnen bij wehkamp en je hebt ze morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help