Lichtdoorlatende gordijnen

132 resultaten
nieuwste collectie

132 resultaten

Sfeer en privacy met een lichtdoorlatend gordijn

Je huis moet een plek zijn waar je je op je gemak voelt, waar je volledig kunt ontspannen en waar je jezelf kan zijn. Om inkijk van buitenaf deels te voorkomen is raambekleding in de vorm van gordijnen een must. Gordijnen zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar en het is dus heel eenvoudig de stijl aan te passen op je inrichting. Ben je op zoek naar gordijnen die wat licht doorlaten, dan zijn verduisterende gordijnen niet geschikt. Met lichtdoorlatende gordijnen heb je geen inkijk, maar toch voldoende lichtinval. Bekijk direct het ruime aanbod lichtdoorlatende gordijnen bij wehkamp en plaats je bestelling.

Met diverse modellen lichtdoorlatende gordijnen geen inkijk meer

Voor een ruim aanbod van verschillende lichtdoorlatende gordijnen ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Door het aanbod van verschillende kleuren van deze dunne gordijnen kun je de kamer geheel naar jouw wens aankleden. Natuurlijk ontbreken de traditionele witte lichtdoorlatende gordijnen niet aan het aanbod. Wil je eens iets heel anders, kies dan voor het gordijn zwart lichtdoorlatend. Ook kleuren als beige, blauw, bruin, groen, grijs, geel en paars behoren tot de mogelijkheden.

Maatwerk gordijnen

De lichtdoorlatende gordijnen die je bij wehkamp koopt, kun je geheel naar wens op maat laten maken. Het belangrijkste is het op de juiste manier inmeten van de ramen, zodat je weet welke afmetingen de gordijnen moeten hebben. Afhankelijk van het type gordijn meet je de hoogte van de bovenzijde van de rail (bij een plooigordijn), de onderzijde van de rail (bij een wavegordijn) of de bovenzijde van de roede (bij een gordijn met ringen). Ben je bang dat het inmeten niet goed gaat? Dan kun je tegen een bijbetaling ook iemand langs laten komen om de gordijnen in te meten. Of je nu zelf de maten opneemt of dit door iemand laat doen: de gordijnen worden altijd gratis op maat gemaakt.

Een lichtdoorlatend gordijn kopen bij wehkamp

Natuurlijk kies je ervoor om je lichtdoorlatende gordijnen in de online shop van wehkamp te bestellen. Hier geniet je van een ruim aanbod en uitstekende service, zoals gratis op maat gemaakte gordijnen. Door gebruik te maken van de handige zoekfilters kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer bijvoorbeeld de kleur en het materiaal van de gordijnen en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.